Dupa pozele, interviurile si live-urile pe care vi le-a prezentat, echipa HIPHOPLIVE s-a gandit sa isi rasplateasca cumva cititorii.

Dupa cateva minute de gandire, ne-a venit ideea de a organiza un concert cu cel mai in voga artist la ora actuala, Dragonu’, care va fi insotit de unul dintre cei mai promitatori MC, Flou Rege.

La acest concert vom avea ca invitati o mica parte din MC-ii care au trecut pragul studioului Pac Pac pentru a inregistra freestyle-urile special pregatite pentru emisiunea noastra.

Warm-up-ul si after party-ul vor fi asigurate de Dj Al*Bu, care ne va “incalzi” cu muzica old school. Pentru cei care inca nu stiu cine este Dj Al*Bu, el este cel care a produs piesa “Calatoria” de la Haarp Cord.

Host-ul concertului va fi Krem, care nu cred ca mai are nevoie de prezentare.

Trupele care vor lua parte la eveniment sunt:

1) R.A.S.A. (Rap Attack Street Art)

Trupa R.A.S.A. exista inca din 1999 si a aparut in Arad. De-a lungul anilor, componenta trupei a suferit diverse modificari. Ce-a mai importanta colaborare a trupei este cea pentru piesa “Actiunea Intrsumentalul” al trupei Parazitii.
In prezent, trupa este formata din Sthelu si Yda, si impreuna urmeaza sa scoata albumul “Por la arta” in februarie 2012.

2) Alan & Kepa
Lucreaza la primul lor album ce va fi lansat anul viitor. Au scos cateva videoclipuri printre care “Japca” si “Asalt”, cel din urma fiind in colaborare cu Estradda, Qishat si Dj Em.

Ei sunt si castigatorii celei de-a patra editii a concursului Face2Facebook organizat de Karie.

3) Gani & Liry

Gani & Liry este singura trupa de rap feminin de la noi din tara. Fetele lucreaza la primul lor album, “Alternative”, care va fi lansat iarna aceasta.

Desi abea in 2011 au decis sa formeze o trupa, ele au colaborat pentru prima data in 2008 cand au scos piesa “In bratele lui Morfeu”.

4) Smokey & Krem

Sunt 2 baieti care, la fiecare concert, stiu cum sa faca publicul sa se distreze. Sunt doi artisti care stiu sa isi faca treaba ca MC, dar stiu si cum sa nu ii plictiseasca pe cei prezenti.

Au sustinut doua concerte pe care au stiut sa le imbine pe unul cu celalalt, incepand de la numele evenimentelor (“Tripu’ unei nopti de vara”, respective “Tripu’ unei nopri de toamna”) pana la actiunile lor din timpul acestora.

5) Cast

Este o trupa formata din Heas si Celalalt.

In 2009 au scos primul videocpil oficial despre graffiti “E graffiti!” feat Dj Limun. Aceasta este prima piesa extrasa de pe cel de-al doilea albumul Cast, dar si primul videoclip de acest gen din Romania.

6) SickSound

Este un crew nou format, ce vine cu o noua atitudine in hip-hop-ul romanesc. In componenta sa se gasesc artisti din noul val al acestui gen, precum Clue, In Extremis, The Bridge si Qishta Ceinaru.

De productia pieselor de ocupa Havana, Megiddo si Ceinaru Beets.

7) Urbankart

Este o trupa aflata la inceput de drum, formata din Maich si Etic. Maich a fost invitat la HipHopLive unde a cantat piesa “Un gand pe Stradivarius”, piesa ce este extrasa de pe albumul “Final Chapter” ce se poate fi download de pe site-ul nostru.

8) Gimnastic

Momentan este VJ la o emisiune de hip-hop de la Republika Verde.

9) EDT

Este o trupa noua, din Braila, formata din Axum si Seneca. Anul acesta au scos un videoclip pentru piesa “Pe primul loc”, piesa ce este in colaborare cu Sez, Gani si Canon.

10) Dexstar & Jager

Cu cateva luni in urma, Dexstar si Jager si-au unit fortele pentru „a arunca hip-hop-ul romanesc in aer”. Ei pregasesc impreuna un material.