Concert Releveu & Serbănesku @ Sibiu - 25.03.2017

 Actualizare 25.03.2017: Concursul a luat sfârșit, cei trei câștigători sunt: Vîlcu Petru, Ghișe Iulia și Codrea Felicia. Mulțumim pentru participare. Distracție plăcută!

 Sâmbătă, 25 martie, vă invităm la un evenimente marca Releveu, asta deoarece acesta revine în Sibiu în clubul Faust unde va concerta alături de următorii artiști: Artefact, Esu și Fiul Risipitor iar atmosfera de început și încheiere este asigurată de către Șerbănesku.

 Pentru că BlackSheepSound este partener media al acestui eveniment, organizăm un concurs unde punem la bătaie 3 invitații simple!

Pentru a participa la concurs trebuie să dai share acestui articol pe pagina ta de facebook, iar pentru a confirma lași mai jos un comentariu cu text-ul #particip.

  Accesul la eveniment se face începand cu ora 21:00, iar prețul unui bilet este de 15 lei, putând fi achiziționat la intrarea în club, în seara evenimentului.

  BlackSheepSound își rezervă dreptul de a face o nouă extragere dacă câștigătorul nu confirmă la timp participarea la eveniment.

  Încă odată BlackSheepSound vă ajută să fiți alături de toate evenimentele hip hop importante! Câștigătorul va fi ales până pe data de 25 martie și va fi anunțat în cadrul acestui articol.

  Bafta tuturor oilor negre!