Va multumim! Este meritul vostru pentru calificarea site-ului nostru la toate cele trei categorii in care ne-am inscris, in finala RoBlogFest 2012. Mai avem un singur pas de indeplinit, trebuie sa strangem cat mai multe voturi incepand de astazi, pana in data de 3 aprilie. Si pentru ca ne-ati ajutat sa ne calificam in finala la toate cele trei categorii, blog de muzica, cel mai popular blog, blog colectiv, am dori sa va rasplatim pentru voturile voastre. Asadar, in finala RoBlogFest 2012, RadioONMusic.ro va ofera sansa de a castiga un sistem audio Logitech 5.1 de 70W sau o pereche de casti Sony MDR-ZX100B.

Sistemul Logitech 5.1 este unul performant prin fiecare satelit care beneficiaza de doua difuzoare, rezultatul fiind un sunet echilibrat si intens in orice colt al camerei. Satelitii frontali si cei din spate va ofera un sunet surround de exceptie in timp ce satelitul central ofera o redare clara a dialogului. Egalizarea va ofera un bass mai puternic cu mai putine distorsiuni, iar subwooferul beneficiaza de un difuzor de 13,3 cm. Si daca uneori doriti sa ascultati muzica la casti, sistemul beneficiaza pe satelitul principal de o mufa jack unde puteti conecta castile, tot pe acest satelit puteti controla si volumul sistemului.

Castile Sony beneficiaza de difuzoare de 30 mm, sunetul dinamic simtindu-se puternic si va va da impresia ca sunteti in primul rand la un concert. Furnizeaza sunet direct si precis, cu un ton echilibrat ideal pentru noile tendinte muzicale. Casti cu banda de fixare pe cap, proiectate pentru o purtare confortabila de lunga durata, asta si datorita greutatii reduse. Acestea vor putea fi utilizate la un player WALKMAN® si alte playere MP3, dar si la laptop/PC. Cablul se afla pe ambele parti, acesta fiind plat de tip Y, rezistent si usor, cu doua parti, de 1,2 m, pentru o auditie fara fire incurcate.

Conditiile concursului:

Pentru a castiga sistemul audio sau castile Sony oferite de RadioONMusic.ro, trebuie sa strangeti cat mai multe voturi pentru RadioONMusic.ro, cel care ne trimite cele mai multe print screen-uri valide, va castiga concursul. Pentru a castiga sistemul audio, conditia este ca RadioONMusic.ro sa castige unul dintre cele trei categorii la care suntem in finala. Iar castile se pot castiga, doar daca site-ul se pozitioneaza pe locurile 2 sau 3, la unul dintre cele trei categorii.

Regulamentul:

Trebuie sa votezi in primul rand tu site-ul, la toate cele trei categorii in care suntem inscrisi. Iar apoi, trebuie sa strangi de la prietenii tai cat mai multe voturi, apoi sa le ceri un print screen, care-l vei atasa alaturi de al tau in mail-ul pe care ni-l vei trimite noua pe [email protected] Aici aveti un exemplu de print screen, cam asa ar trebui sa arate si ale voastre, pentru a fi validate. Dupa ce ai trimis mail-ul, noi va vom trimite un mail in cel mai scurt timp posibi, pentru a va informa ca totul este in regula.

Concursul se incheie pe data de 3 aprilie atunci cand se vor afisa rezultatele RoBlogFest 2012, iar pe data de 4 aprilie se va anunta cel care a strans cele mai multe voturi pentru noi si va putea castiga sistemului audio Logitech 5.1 sau castile Sony, in functie de locurile pe care le-am ocupat la unul dintre cele trei categorii.

Daca aveti intrebari/nelamuriri in legatura cu concursul, trimite-ti un mail pe adresa noastra [email protected] sau printr-un comentariu.

Mentionam ca ambele premii se pot castiga daca la o categorie suntem locul 1, iar la o alta categorie locul 2/3. Al doilea castigator fiind ales dupa numarul de print screen-uri trimise, dupa cel care a castigat sistemul audio.

STOP Concurs!

Va multumim tuturor celor care ne-ati trimis mail-uri cu print-uri. Va multumim tuturor celor care ne-ati spus ca apreciati munca noastra si ne veti da vot fara sa intrati in concurs, va multumim tuturor!

VOTEZI la roblogfest 2012