Karie tocmai a terminat cea mai recenta piesa a sa in colaborare cu MefX. Aceasta va fi lansata in luna mai, impreuna cu un videoclip marca Vision Production. Piesa va fi inclusa pe mixtape-ul lui Karie si anume „Face 2 Facebook„. Dar pana atunci, artistul a pornit un nou concurs, unde ofera sansa unei domnisoare sa apara in noul sau videoclip, detalii in comunicatul de presa de mai jos.

„Vrei sa fi domnisoara din videoclip?”

Ai un aspect fizic placut? Crezi ca ai talent actoricesc si poti juca rolul principal intr-un videoclip? Dupa realizarea videoclipurilor: Puya – Nimic nu e nou, Baboi ft Karie –Mayday, Legalize ft Klau – Romanian girl, Sisu – Am nevoie de rabdare, Karie ft Cabron & Legalize – Esenta de rom, echipa Vision Production lanseaza o noua provocare. Asa ca, alatura-te echipei in urmatorul proiect video pentru noul single Karie ft MefX (producatorul superhit-ului „Sophie”)

Da LIKE la Vision Production , posteaza o poza reprezentativa cu tine in care sa te vezi complet si strange cele mai multe like-uri pana pe 15 aprilie, cand vom anunta castigatoarea! La scurt timp vom incepe filmarile si noi estimam ca in mai vei fi deja pe profilele de specialitate in videoclipul uneia dintre cele mai fresh piese din 2012. SUCCES!!!”