Pe data de 16 mai, Guess Who urmează să lanseze cel de-al treilea material discografic ce se va intitulat „Un Anonim Celebru”.

 Cu această ocazie a fost realizat un documentar cu același nume împreună cu Good Stuff în care se prezintă activitatea muzicală lui Guess Who, formarea label-ului Okapi Sound și cele mai importante întâmplări până în ziua de astăzi prin intermediul mai multor filmări realizat de: Daniel Vasile, Ionuț Marius, Laurențiu Mocanu, Mihnea Ciobotaru, Ionuț Rus, Valentin Mitrașcă.

 La sfârșitul documentarului puteți asculta și una dintre piesele ce se vor regăsi pe material, ea se intitulează „P.S.” și este interpretată live cu band-ul Okapi Sound, format din: Guess Who (voce), Vlad Bolborea (tobe), Radu Dumitriu (bass), Ștefan Mihăilescu (chitară), Relu Batog (clape), DJ FaiboX (scratch).

 Cel de-al treilea material Guess Who este produs sub label-ul Okapi Sound și distribuit prin casa de discuri Universal Music România.

 Materialul „Un Anonim Celebru” poate fi precomandat de pe site-ul www.getmusic.ro, de asemenea pe sitee-ul pe www.unanonimcelebru.ro, vă puteți abona la newsletter de unde veți afla toate detaliile despre noul album.

 Mai jos găsiți câteva cuvinte din partea lui Guess Who despre documentar și filmarea propriu-zisă!

În ultimii ani s-au adunat o mulțime de amintiri și întâmplări, iar pe multe dintre ele am reușit să le filmez. Acum este momentul să le împart cu voi și să vă povestesc lucrurile esențiale, care m-au ghidat până în prezent.

Până iese albumul, vă prezint documentarul „Un Anonim Celebru” realizat împreună cu Good stuff

Ne auzim foarte curând! Vizionare plăcută! #UnAnonimCelebru