Nume Prenume

Articole

Video: Jianu, El Nino & Mutu – Olteanclan Video: Jianu, El Nino & Mutu – Olteanclan

Anul 2015 începe cum nu se poate mai bine. Avem un nou videoclip de la Jianu, El Nino &  Mutu. Băieţii au lansat videoclipul piesei „Olteanclan„.

Ascultă: Zeze Arkane – „15” @ YouTube Ascultă: Zeze Arkane – „15” @ YouTube

Sâmbătă, 13 decembrie, Zeze Arkane şi-a lansat la Arad noul sau album intitulat „15”, material ce conţine 13 piese şi este produs în întregime de Presto şi Shmirghel.

C.I.A. – Vreau să te uit C.I.A. – Vreau să te uit

Aseară, băieţii de la C.I.A.(Craiova Independent Artists) au lansat un nou single, ultimul din acest an „Vreau să te uit„.

Video: Blazon – Dac-am să plec feat. Alessia & Morret Video: Blazon – Dac-am să plec feat. Alessia & Morret

Aseară, Blazon a lansat videoclipul piesei „Dac-am să plec” în colaborare cu Alessia şi Morret. Videoclipul a fost filmat în Peştera Valea Cetaţii Râşnov.

Album: DJ Premier și Royce da 5’9″ – PRhyme (Ascultă / Cumpără) Album: DJ Premier și Royce da 5’9″ – PRhyme (Ascultă / Cumpără)

DJ Premier şi Royce Da 5’9″ au muncit din greu pentru a ne prezenta astăzi albumul „PRhyme”, care a fost lansat în casa lor de discuri „PRhyme Records”.

Video: Karie feat. Skizzo Skillz & Johnny King – Izabela Video: Karie feat. Skizzo Skillz & Johnny King – Izabela

După cum spune şi Johnny King, „o cheamă Izabela„.

Video: TY FLO – Get It Right Video: TY FLO – Get It Right

„Get It Right„, piesa pe care o interpretează artistul în vârstă de 17 ani, a fost lansată aproximativ la sfârşitul lunii octombrie pe canalul său de YouTube, iar aceasta benefici..

Nicalai – Viața Mea cu Villy Nicalai – Viața Mea cu Villy

După lansarea piesei „De unul singur” de acum câteva luni, Nicalai revine în atenţia ascultătorilor cu melodia „Viaţa Mea„, la care a colaborat cu Villy, acesta din urm..

Groparul Liric și romaN – Adâncime (Remix NCTK) Groparul Liric și romaN – Adâncime (Remix NCTK)

Ieri, NCTK a lansat un remix după piesa originală a artistului cunoscut sub numele de Groparul Liric, în colaborare cu romaN, membru al trupei Unda Comună, care a fost lansată pe data de 26 ianu..

Zhao feat. Yanka – Îmi place de tine Zhao feat. Yanka – Îmi place de tine

Recent, Zhao a lansat melodia „Îmi place de tine„, care până aseară lăsase un mister numele vocii feminine.

Guess Who – Aşa e jocul Guess Who – Aşa e jocul

În această seară Guess Who a lansat o nouă piesă pe canalul oficial de Youtube al celor de la OkapiSound. Aceasta se intitulează „Aşa e jocul”.

ALAN & KEPA – Cursa ALAN & KEPA – Cursa

ALAN & KEPA lansează în această seară o nouă piesă ce se intitulează ”Cursa”. Aceasta este înregistrată bineînțeles la propriul lor studio PacPac Studio.