Selegian Marian

Project Manager | PR
Oradea

Articole

Reckaze – Planuri de vară Reckaze – Planuri de vară

La aproape un an de la lansarea piesei ”Niciun bai”, Reckaze revine cu un material nou intitulat ”Planuri de vară”, în aceeași notă optimistă, la care artistul adaugă un strop de romant..

Video: Arssură feat. Sanchez x Un Om – Combin Video: Arssură feat. Sanchez x Un Om – Combin

După piesa ”Suflet în sunet” realizată în colaborare cu D-Trone și Alexa, Arssură revine cu un nou proiect original realizat sub egida Crystal Fresh Productions, în colaborare cu Sanchez ..

Ești curios cum este lumea lui Spike? Pe 29 mai, lansează albumul „Lumea lui Paul” Ești curios cum este lumea lui Spike? Pe 29 mai, lansează albumul „Lumea lui Paul”

Okapi Sound și Universal Music România anunță lansarea noului album Spike, ce va fi disponibil atât în format fizic, cât și online începând de vineri, 29 mai.

Turneu: Grasu XXL ajunge joi la Brașov! Urmează Sighișoara și Ploiești! Turneu: Grasu XXL ajunge joi la Brașov! Urmează Sighișoara și Ploiești!

După Sibiu, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Focșani și Onești, a venit timpul să prezentăm live albumul „Drumul Spre Succes”, alături de Grasu XXL și o parte din gașca Okapi Sound și la Braș..

Lansare: Junky – ”M1” @ Colectiv – 17.05.2015 Lansare: Junky – ”M1” @ Colectiv – 17.05.2015

Pe 17 mai, toată gașca Okapi Sound se va aduna la Colectiv (București), acolo unde Junky va susține concertul de lansare a mixtape-ului „M1”, tocmai lansat pe http://okapisound.c

El Nino feat. Kaira – Te simt El Nino feat. Kaira – Te simt

”Dacă ura învinge dragostea, lasă-mi pistolul-n tămplă”
Kaira apare din nou pe piese din hip hop-ul românesc, iar după Chimie și Sișu Tudor artista lansează alături de El Nino piesa ..

Dope D.O.D., K-LU și Vlad Dobrescu te antrenează la București pentru Aifield Festival, Sibiu Dope D.O.D., K-LU și Vlad Dobrescu te antrenează la București pentru Aifield Festival, Sibiu

Bucureșteni, vi se pregătește un promo party de zile mari, marca Airfield Festival, joi – 7 mai, după ora 22, în Colectiv (strada Tăbăcarilor, nr. 7).

Junky a lansat clipul „Cine ești?”. Urmează mixtape-ul „M1”: 27 aprilie Junky a lansat clipul „Cine ești?”. Urmează mixtape-ul „M1”: 27 aprilie

Okapi Sound anunță lansarea primului material solo Junky, ce va fi disponibil pentru ascultare și download începând de luni, 27 aprilie, și prezintă videoclipul primei piese extrase de pe mixt..

Cele mai bune 5 albume din hip hop-ul românesc Cele mai bune 5 albume din hip hop-ul românesc

Înainte de a începe îmi asum toate comentariile de căcat pe care le vom primi pentru că ne acordăm dreptul de a spune noi cine e cel mai bun în hip hop.

Turneu: Grasu XXL continuă „Drumul Spre Succes” în 17 orașe Turneu: Grasu XXL continuă „Drumul Spre Succes” în 17 orașe

La mai puțin de o lună după lansarea celui de-al patrulea album, „Drumul Spre Succes”, Grasu XXL va începe turneul cu același nume, susținut de Forward Agency, care include nu mai puțin de..

Battle On ARENA: Battle de MC & (premieră) BEATMAKERS @ Colectiv – 09.05.2015 Battle On ARENA: Battle de MC & (premieră) BEATMAKERS @ Colectiv – 09.05.2015

Prima ediție Battle On Arena își va deschide porțile pe 9 mai 2015, în Club Colectiv, fiind primul eveniment battle de Beatmakers din România (pentru producători) care se va desfășura pe lâ..

Concert: Chimie & Fabrica de Spirt @ Arad – 17.04.2015 Concert: Chimie & Fabrica de Spirt @ Arad – 17.04.2015

Aradul va găzdui din nou un eveniment hip hop, iar de data aceasta Chimie va fi în rolul principal alături de Fabrica de Spirt de unde fac parte artiști precum Presto, Dumi, Dodi, Locco, Dj Muh&#..