NoutĂŢi BanditMusic

Teaser: Dedey – Şi pe tine feat. MaerryTeaser: Dedey – Şi pe tine feat. Maerry

Dedey îsi lansează cel de-al doilea videoclip de pe album pe 19.11.2012 orele 21:00.”Şi pe tine” se numeşte piesa şi este o colaborare cu Maerry.

Maerry – UniversitateMaerry – Universitate

Astazi va prezentam cea mai recenta piesa a lui Maerry, denumita Universitate, care face parte din proiectul artistului denumit Last Lap Mixtape. Versurile ii apartin lui Maerry, instrumentalul este de la Army of the Pharaohs – Bloody Tears, iar de mix si master s-a ocupat Dj Undoo.

BlackSheepSound.ro si artistii, va ureaza Sarbatori Fericite!BlackSheepSound.ro si artistii, va ureaza Sarbatori Fericite!

Primeste in inima ta speranta, in sufletul tau iertarea si iubirea fata de aproapele tau, pe buze dragostea, in ochii tai bunatatea, iar cu ocazia Nasterii Domnului, echipa RadioONMusic.r

Daca esti producator, colaboreaza cu Bandit MusicDaca esti producator, colaboreaza cu Bandit Music

Cautam beat-uri de la voi pentru primul material discografic DEDEY, primul album oficial BANDIT MUSIC, deasemenea si albumul de debut al artistului.
Invitati de exceptie si pe partea de colaborari cu alti artisti cat si pe partea de productie incat n-ai cum sa lipsesti de pe album.

Keri o arde rep la greu / Pack de 50 instrumentale !Keri o arde rep la greu / Pack de 50 instrumentale !

BOMBAAA!  Din ciclul stai un pic ca sa dau din buric si lichidare de stoc cand e hip hop non stop Keri iti face o super , o mega , o ciumega oferta de achizitionare a beaturilor sale.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..