NoutĂŢi Big Tow

Promovare: Kov – EcouPromovare: Kov – Ecou

BlackSheepSound continuă promovarea artiştilor aflaţi la început de carieră, iar astăzi vi-l prezentăm pe Kov, care activează în rap din anul 2009, doar că abia acum a început sa lucreze în studio-uri cum ar fi SoundProofStudio.

Oliniutza & Big-Tow – Inca putinOliniutza & Big-Tow – Inca putin

Oliniutza in colaborare cu Big-Tow, vor lansa un material impreuna, acesta se va intitula „Pietre de burete” si va fi lansat in scurt timp. Materialul va beneficia cel mai probabil de 6 track-uri, iar colaborarile deocamdata nu se cunosc.

Premiera: 13th G feat. Big Tow & Ivory – Demonii in lesaPremiera: 13th G feat. Big Tow & Ivory – Demonii in lesa

In premiera pe RadioONMusic.ro, 13th G lanseaza in colaborare cu Big Tow si Ivory, noua sa piesa intitulata „Demonii in lesa„. Piesa este extrasa de pe mixtape-ul „Made in Romania„, material ce a fost publicat pe internet anul trecut spre descarcare gratuita.

Album: Oliniutza – Schimbari Radicale (Coperta / Promo)Album: Oliniutza – Schimbari Radicale (Coperta / Promo)

Oliniutza a intrat in lumea muzicii hip hop la varsta de 14 ani, copilaria fiind o poezie scrisa de el, lucru ce l-a adus mult mai aproape de acest gen. Muzica a luat-o in serios prin 2004, atunci cand l-a cunoscut pe prietenul nostru Big Tow, 2010 fiind anul in care cei doi colaboreaza.

13th G feat. Big Tow & Ivory – Demonii in lesa (joi, 8 martie)13th G feat. Big Tow & Ivory – Demonii in lesa (joi, 8 martie)

In premiera pe RadioONMusic.ro, 13th G lanseaza in colaborare cu Big Tow si Ivory, noua sa piesa intitulata „Demonii in lesa„. Piesa este extrasa de pe mixtape-ul „Made in Romania„, material ce a fost publicat pe internet anul trecut spre descarcare gratuita.

BlackSheepSound.ro si artistii, va ureaza Sarbatori Fericite!BlackSheepSound.ro si artistii, va ureaza Sarbatori Fericite!

Primeste in inima ta speranta, in sufletul tau iertarea si iubirea fata de aproapele tau, pe buze dragostea, in ochii tai bunatatea, iar cu ocazia Nasterii Domnului, echipa RadioONMusic.r

A Plus feat. Big Tow – Rani in coateA Plus feat. Big Tow – Rani in coate

Din motive tehnice nu am putut sa publicam piesa aceasta la timp, dar am revenit asa ca publicam „Rani in coate„, semnata A Plus in colaborare cu fratele nostru Big Tow.

Video: Big Tow feat. Anomos – PREAVideo: Big Tow feat. Anomos – PREA

La scurt timp de la lansarea piesei PREA, Big Tow – prietenul nostru de la SoundProofStudio – ne ofera spre vizionare clipul piesei. Un clip care nu s-a bucurat de un buget mare, dar care se multeaza perfect pe mesajul piesei.

Premiera: Big Tow – PreaPremiera: Big Tow – Prea

Ca de obicei fratele nostru Big Tow, revine cu multe surprize pe RadioONMusic.ro, iar pe aceasta cale ii multumim foarte mult pentru ca a ramas alaturi de noi, din prima zi in care a inteles rostul acestui site.

2 ani de BlackSheepSound.ro, La multi ani!2 ani de BlackSheepSound.ro, La multi ani!

Nu putem sa incepem decat cu multumim! Ne adresam tuturor celor care ati fost pana in prezent alaturi de noi, 13 septembrie 2009 era ziua in care RadioONMusic.ro a pasit spre online.

Ivory ft. Big Tow – Green is betterIvory ft. Big Tow – Green is better

Ivory revine cu o noua piesa pe prima pagina a site-ului nostru, acesta colaboreaza cu Big Tow, iar Sound Proof Music isi face treaba din nou la fel cum ne-a obisnuit de la inceput.

Big Tow – Prima PiesaBig Tow – Prima Piesa

Big Tow de la Sound Proof Studio revine cu un nou live din studio, în care ne prezintă piesa „Prima Piesă„, ce este extrasă de pe viitorul său album „Autentic„. Albumul va fi lansat probabil în toamna.

Grinder feat. Big Tow – Live Sesion (Sound Proof Studio)Grinder feat. Big Tow – Live Sesion (Sound Proof Studio)

Grinder, impreuna cu Big Tow ne prezinta un nou freestyle live, inregistrat in anul 2010 in ”barlogul” Sound Proof Studio. Mai mult, se prezice ca in decursul acestui an, cei doi artisti vor lansa fiecare cate un album solo.

Angeles feat. Big Tow – Tabloul perfectAngeles feat. Big Tow – Tabloul perfect

Angeles prezinta o noua piesa de pe albumul „Dragoste in alte haine„, aceasta se numeste „Tabloul perfect” si este in colaborare cu membrul Sound Proof Studio, Big Tow. O data fixa de lansare a albumului nu am, dar cu siguranta voi reveni cu noi detalii.

Anti-talent cu Grinder si Big Tow – OmagiuAnti-talent cu Grinder si Big Tow – Omagiu

Anti-talent lanseaza in premiera pe Sound Proof Studio o piesa in colaborare cu Grinder si Big Tow, intitulata „Omagiu„. De versuri s-au ocupat cei 3, de mix/master Big Tow, iar artwork-ul ii apartine lui John3lo.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..