NoutĂŢi Birdman

Video: Birdman – Shout Out ft. Gudda Gudda, French MontanaVideo: Birdman – Shout Out ft. Gudda Gudda, French Montana

Cu o colaborare realizată foarte bine alături de Gudda şi French Montana, Birdman lansează noul său videoclip la o piesă intitulată „Shout Out„. Fimările şi regia videoclipului au fost asigurate de Colin Tilley.

Juvenile – Picture Perfect (feat. Lil Wayne & Birdman)Juvenile – Picture Perfect (feat. Lil Wayne & Birdman)

Juvenile revine astazi in atentia noastra cu un nou single ce se numeste „Picture Perfect”. Melodia a fost produsa de Mike Will Made It si este interpretata alaturi de Lil Wayne si Birdman.

Birdman – Born Stunna (feat. Rick Ross, Lil Wayne & Nicki Minaj) (Remix)Birdman – Born Stunna (feat. Rick Ross, Lil Wayne & Nicki Minaj) (Remix)

Birdman ne-a facut cadou in aceasta dimineata remixul piesei „Born Stunna”. Pe remix ii vom putea auzi si pe Rick Ross, Lil Wayne si Nicki Minaj. Aceasta noua versiune a melodiei poate fi ascultata sau descarcata putin mai jos.

Video: Birdman – Born Stunna (feat. Rick Ross)Video: Birdman – Born Stunna (feat. Rick Ross)

Dupa ce acum ceva timp va prezentam aici piesa „Born Stunna” interpretata de Birdman si Rick Ross, incepand de astazi putem vedea si videoclipul acesteia. Videoclipul a fost regizat de Derick G si poate fi urmarit in cele ce urmeaza.

Mystikal – One Night (feat. Birdman, Jae Millz & Detail)Mystikal – One Night (feat. Birdman, Jae Millz & Detail)

Mystikal se pregateste de lansarea mixtape-ului ce va purta numele „Origins”, insa pana atunci ne-a mai facut cadou inca un single. Piesa poarta numele „One Night” si este o colaborare cu Birdman, Jae Millz si Detail. Melodia poate fi ascultata sau descarcata putin mai jos.

Video: Birdman – Dark Shades (feat. Lil Wayne & Mack Maine)Video: Birdman – Dark Shades (feat. Lil Wayne & Mack Maine)

O noua piesa extrasa de pe materialul „Bigger Than Life” iese astazi la lumina. Birdman i-a luat alaturi de aceasta data data pe Lil Wayne si Mack Maine. Melodia alesa este „Dark Shades” si este insotita si de videoclip. Clipul este regizat de Colin Tilley.

Birdman – Born Stunna (feat. Rick Ross)Birdman – Born Stunna (feat. Rick Ross)

O noua piesa semnata de Birdman este de astazi disponibila pentru a fi ascultata. Melodia „Born Stunna” este in colaborare cu Rick Ross si este extrasa de pe al cincilea album semnat de Birdman.

French Montana – Everythings A Go (feat. Birdman, Wale, Fabolous & Jadakiss) (Remix)French Montana – Everythings A Go (feat. Birdman, Wale, Fabolous & Jadakiss) (Remix)

French Montana se pregateste de lansarea albumului „Excuse My French” ce va avea loc pe data de 17 iulie 2012. Astazi putem asculta primul single extras de pe acest album, si anume remixul piesei „Everythings A Go”.

Video: Birdman & Mack Maine – B Boyz (feat. Kendrick Lamar & Ace Hood)Video: Birdman & Mack Maine – B Boyz (feat. Kendrick Lamar & Ace Hood)

Extrasa de pe mixtape-ul „Billionaire Minds” (lansat in luna noiembrie a anului trecut), melodia „B Boyz” beneficiaza de astazi de videoclip. Birdman si Mack Maine au realizat, pentru aceasta piesa, un featuring cu Kendrick Lamar si Ace Hood.

Mixtape: Birdman & Mack Maine – Billionaire Minds 2 (Artwork)Mixtape: Birdman & Mack Maine – Billionaire Minds 2 (Artwork)

Liderii din Cash Money, respectiv Young Money – Birdman si Mack Maine – vor scoate pe piata un mixtape intitulat „Billionaire Minds 2„. Acesta va aparea pe piata in prima zi a anulul 2012. Vom reveni cu detalii.

Video: Birdman Feat. Lil Wayne & Nicki Minaj – Y.U.MadVideo: Birdman Feat. Lil Wayne & Nicki Minaj – Y.U.Mad

Primul single extras de pe viitorul album „Bigga Than Life” al lui Birdman se bucura incepand de azi si cu o perspectiva video. Evident, din peisaj nu puteau lipsi nici Lil Wayne si Nicki Minaj. De regie s-a ocupat Gil Green.

Album: 2 Chainz – T.R.U. Realigion (Artwork)Album: 2 Chainz – T.R.U. Realigion (Artwork)

Unul dintre multii rapperi dornici de afirmare, 2 Chainz pregateste un nou proiect audio. Acesta ne ofera spre vizionare artwork-ul mixtape-ului „T.R.U. Religion”.

Birdman – Y U Mad (Feat. Nicki Minaj & Lil Wayne)Birdman – Y U Mad (Feat. Nicki Minaj & Lil Wayne)

Birdman vine cu o noua piesa care va fi si noul single extras de pe viitorul sau album „Bigga Than Life” – programat sa fie lansat pe 22 noiembrie.

Mixtape: Jay Sean – The Mistress (2011)Mixtape: Jay Sean – The Mistress (2011)

Asa cum v-am anuntat acum cateva zile, a venit 6 septembrie si, implicit, noul material muzical al lui Jay Sean. Mixtape-ul „The Mistress” nu este ultimul sau proiect din acest an, artistul intentionand sa lanseze si albumul „Freeze Time„.

Mixtape: Young Jeezy – The Real Is Back 2Mixtape: Young Jeezy – The Real Is Back 2

Asa cum v-am anuntat mai devreme, Jeezy lanseaza un mixtape, la 2 saptamani inainte de marea lansare a albumului „Thug Motivation 103”. Materialul audio contine 11 piese ce se bucura fiecare de colaborari ca: Birdman, JW, Freddie Gibbs, Skrilla, Slick Pulla si Yo Gotti.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..