NoutĂŢi Cerbu’

Cerbu’ – 444Cerbu’ – 444

Reprezentând bilanțul experiențelor sale din anul ce a trecut și revelația anului ce urmează, artistul cunoscut sub numele de scenă Cerbu’ a lansat o nouă piesă ce se intitulează „444”.

Video: Casper feat. The Bridge Committee – Say WhatVideo: Casper feat. The Bridge Committee – Say What

Pe canalul oficial de Youtube al celor de la Unic Production a fost urcat noul videoclip al piesei intitulate ”Say What” ce este semnată de către Casper, membru al B.A.S. (BigAssStudio) și The Bridge Committee, trupă ce este formată din JAZZ 8 & Kent Archie.

Stres – Spre Răsărit feat. Cerbu’ & ZhaoStres – Spre Răsărit feat. Cerbu’ & Zhao

Stres a reuploadat pe canalul oficial de Youtube al celor de la Haarp Cord o piesă mai veche, extrasă de pe materialul intitulat ”Strigăt Pentru Libertate„, ce a fost lansat pe data de 12 mai a anului 2013.

Concert: ALAN & KEPA @ București – 17.05.2014Concert: ALAN & KEPA @ București – 17.05.2014

Sâmbătă, 17 mai, ALAN & KEPA, împreună cu DJ Dox, vă pregătesc un super concert în club Colectiv, București. De unde știm că va fi un super concert? Simplu, pe lângă ei, vor mai urca pe scenă Maximilian, DOC, Deliric, Bitză, Stres și Cerbu.

Cerbu’ – Vecina Part ICerbu’ – Vecina Part I

În luna aprilie a acestui an, Cerbu’ a lansat primul său material. 9 track-uri au fost alese pentru albumul „Cinema”. Printre ele regăsim şi piesa „Vecina Part I”, lansată de curând pe canalul său oficial de Youtube.

Cerbu’ – Ce Contează (Part II)Cerbu’ – Ce Contează (Part II)

Cerbu’ prezintă o nouă piesă extrasă de pe albumul „Cinema„, intitulată „Ce Contează Part. 2„. Piesa a fost înregistrată la PacPacStudio, iar instrumentalul este produs de DJ Al*Bu. De mix/master s-a ocupat Alan și premiera a avut loc aici.

Cerbu’ feat. OmulDinOglindă & DJ Undoo – Despre ceCerbu’ feat. OmulDinOglindă & DJ Undoo – Despre ce

Cerbu’ a urcat o nouă piesă pe canalul său oficial de Youtube. Aceasta se intitulează ”Despre ce” şi este o colaborare cu OmulDinOglindă şi DJ Undoo. Piesa este extrasă de pe materialul ”Cinema” şi poartă numărul nouă în playlist-ul acestuia.

Stres – Spre răsărit feat. Dragonu, Cerbu’ & ZhaoStres – Spre răsărit feat. Dragonu, Cerbu’ & Zhao

Piesa ”Spre răsărit” este extrasă de pe cel mai recent material semnat ”Stres” ce poartă numele ”Stigăt pentru libertatea” și a avut premiera aici. Piesa este realizată în colaborare cu Dragonu, Cerbu și Zhao pe un instrumental de către SEZ.

Marpha Hip Hop: Ad Litteram, Cerbu’ & Stres, Cage (Sweet Damage Crew)Marpha Hip Hop: Ad Litteram, Cerbu’ & Stres, Cage (Sweet Damage Crew)

Incepem acest episod cu un “Hristos a Inviat!”. Si continuam cu Ad Litteram, Cerbu’ si Stres. Ca bonus, il avem pe Cage de la Sweet Damage Crew. Detaliile vi le lasam sa le descoperiti in emisiune.

Cerbu’ feat. Bayt – Ce trebuieCerbu’ feat. Bayt – Ce trebuie

Cerbu lansează pe o nouă piesă, care desfapt este extrasă de pe cel mai recent material al său numit „Cinema„. Piesa se numeşte „Ce trebuie„, aceasta fiind în colaborare cu Bayt.

Album: Cerbu’ – Cinema (download)Album: Cerbu’ – Cinema (download)

Albumul „Cinema„, semnat de către Cerbu’ reprezintă primul material solo al artistului și conține nouă piese printre care regăsim colaborări cu Bayt, DJ Undoo, DOC, OmulDinOglindă, Rashid, și Stres, iar producțiile muzicale ale pieselor prezente pe album sunt realizate..

Cerbu’ – Învaţă feat. Stres & DOCCerbu’ – Învaţă feat. Stres & DOC

În seara aceasta avem parte o colaborare nouă în peisajul hip hop din România. Vorbim despre aceea dintre Cerbu’, Stres şi DOC. Dacă de colaborări între primii doi am mai auzit, formula nouă care îl include şi pe DOC nu putea decât să se lase cu o piesă bună.

Cerbu’ – IntroCerbu’ – Intro

După ce „au sărit căţele pe el”, Cerbu’ revine cu prima piesă extrasă de pe noul său material numit „Cinema”.

Recenzie: Alan & Kepa – Tabu @ Kulturhaus – 18.10.2012 (Poze)Recenzie: Alan & Kepa – Tabu @ Kulturhaus – 18.10.2012 (Poze)

De mai bine de 2 săptămâni, player-ul meu de muzică de acasă, de la serviciu și din telefon repetă fără oprire piesele incluse pe albumul „Tabu”.

Promo: Alan & Kepa – Lansare „Tabu” @ Kulturhaus (DOC)Promo: Alan & Kepa – Lansare „Tabu” @ Kulturhaus (DOC)

Nu mai este niciun secret. Mâine seară, în Kulturhaus se lansează albumul „Tabu„ semnat de Alan & Kepa. Cei ce vor urca alături de ei pe scenă sunt DOC, Deliric, Chimie, Karie, Subsemnatu, Stress, Cerbu’ și DJ Undoo.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..