NoutĂŢi Chimie

Poze: Concert Dragonu’ AKA 47 @ București – 26.02.2017Poze: Concert Dragonu’ AKA 47 @ București – 26.02.2017

 Duminica trecută, în clubul bucureștean Silver Church din București a avut loc concertul de revenire a lui Dragonu aka 47, alături de invitații săi. Colega noastră Diana a fost prezentă la eveniment pentru a vă prezenta atmosfera concertului prin fotografiile realizate de aceasta.

Concert: Dragonu’ AKA 47 @ București – 26.02.2017Concert: Dragonu’ AKA 47 @ București – 26.02.2017

Dragonu’ AKA 47

După o pauză de aproape un an, Dragonu’ AKA 47 revine, marcând acest eveniment prin concertul pe care urmează să-l susțină luna aceasta în București. Evenimentul despre care este vorba va avea loc duminică, 26 februarie, în Silver Church.

Chimie – Calea Victoriei (Freestyle)Chimie – Calea Victoriei (Freestyle)

 În această seară, Chimie a lansat o nouă piesă intitulată „Calea Victoriei”, pe care a realizat-o sub forma unui freestyle.
 Instrumentalul pe care artistul l-a folosit pentru realizarea piesei este semnat de Illmatic Beats.

Album: MMC & Illmatic Beats – Definiții (Copertă / Tracklist / Ascultă)Album: MMC & Illmatic Beats – Definiții (Copertă / Tracklist / Ascultă)

 După primul material lansat de MMC, la inceputul lunii februarie, mai exact mixtape-ul „Sunt pe drum„, acesta a lansat acum câteva zile și albumul oficial, intitulat „Definiții”.

Concert: Live Kulture – Macanache, Chimie, DJ Oldskull @ București – 26.02.2016Concert: Live Kulture – Macanache, Chimie, DJ Oldskull @ București – 26.02.2016

 Cei de la Live Kulture organizează pe data de 26 februarie a acestui an, la ora 21:00 în București, primul eveniment din acest an. Informații complete găsiți în comunicatele postate mai jos.

Retrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cum a fost, pentru voi, prima lună a anului 2016? Din punctul de vedere al hip hop-ului, luna ianuarie a adus doar vești bune și motive de bucurie. Avem parte de piese și videoclipuri noi, de informații legate de viitoare materiale, și de un nou editorial, alături de un nou interviu.

DJ Al*Bu și Chimie – SăgețiDJ Al*Bu și Chimie – Săgeți

 Un alt artist pentru care anul 2016 se anunță a fi unul productiv este DJ Al*Bu, care, se pare că va lansa un nou material al cărui nume este „COLUMNA”.
 Până când acesta va fi definitivat, ne putem bucura de audierea unei prime piese care face parte din tracklist-ul său.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSoundRecenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Află care sunt primele nume ale artiștilor care vor urca pe scena hip hop de la Airfield Festival!Află care sunt primele nume ale artiștilor care vor urca pe scena hip hop de la Airfield Festival!

  Experiența de neuitat pe care Airfield Festival a oferit-o iubitorilor de hip hop în anul ce se apropie cu pași repezi de sfârșit va avea continuitate, căci vara anului 2016 va găzdui o altă ediție a aceluiași festival, în cadrul căruia scena dedicată hip hop-ului rămâne în picio..

Concert: Lansare album Chimie – „BioChimie Vol.1” @ București – 06.12.2015Concert: Lansare album Chimie – „BioChimie Vol.1” @ București – 06.12.2015

 Ascultătorii bucureșteni de hip-hop românesc se pot bucura de un eveniment în cadrul căruia vor fi prezenți artiști importanți ai acestei culturi, din țara noastră.

Artiștii români vă îndeamnă să fiți solidari alături de ei pe O MARE SCENĂ!Artiștii români vă îndeamnă să fiți solidari alături de ei pe O MARE SCENĂ!

O mare scenă, o mare „casă”, o mare familie, și enumerarea ar putea continua. Asta a reprezentat Colectiv pentru mulți dintre artiștii români, printre care se numără și cei ai muzicii underground. Astfel, aceștia s-au unit și încearcă să ajute cu ce au ei mai bun – muzica.

Retrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSound

  Și de această dată întâmpinăm noua lună calendaristică cu rezumatul celei de care este precedată. La fel ca de obicei, conținutul pe care vi l-am oferit a fost reprezentat de noi piese, videoclipuri, evenimente, și nu numai.

Video: MIC Check – #10 – Freestyle ChimieVideo: MIC Check – #10 – Freestyle Chimie

 Cea de-a 10-a ediție a emisunii MIC Check l-a avut ca invitat pe Chimie, motiv pentru care o mare parte a susținătorilor acestui artist au fost nerăbdători să poată avea prilejul de a asculta freestyle-ul realizat de MC-ul constănțean, în cadrul ediției respective.

Retrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSound

  Pe BlackSheepSound obișnuim să întâmpinăm fiecare lună din calendar cu un scurt rezumat al celei de care este precedată.

Concert: Lansare album Chimie – „BioChimie (Vol.1) @ Bistrița – 24.10.2015Concert: Lansare album Chimie – „BioChimie (Vol.1) @ Bistrița – 24.10.2015

 După concertul pe care îl va susține pe data de 23 octombrie în Sibiu, artistul constănțean cunoscut sub numele de Chimie va lansa noul său material și în Bistrața.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..