NoutĂŢi dj wicked

Video: Dilimanjaro & ISCM – Ispita (feat. Faust, Bocaseca & DJ Wicked)Video: Dilimanjaro & ISCM – Ispita (feat. Faust, Bocaseca & DJ Wicked)

Cel de-al treilea material realizat de Dilimanjaro împreună cu ISCM ce poartă numele de „Android” este pe cale să aterizeze pe pământ, pănă atunci vă invit să ascultați una din piesele care se va regăsi pe acesta.

SpoT feat. Faust & DJ Twist – Pas cu pasSpoT feat. Faust & DJ Twist – Pas cu pas

SpoT
SpoT a făcut publică o piesă a cărei producție îi aparține, intitulată „Pas cu pas”. Piesa este o colabroare a artistului cu Faust, un foarte apreciat MC din noul val, acompaniat de DJ Wicked prin scratch-uri.

Jianu a lansat materialul „Din sudu’ fierbinte” în mediul onlineJianu a lansat materialul „Din sudu’ fierbinte” în mediul online

 Doar câteva zile ne mai desparte de concertul de lansare pe care Jianu îl va susține în clubul bucureștean Silver Church pentru materialul „Din sudu’ fierbinte”.
 Până la acest eveniment, Jianu a decis să ofere spre ascultare între materialul la care acesta a lucrat.

Concert: Jianu + Lansare album „Din Sudu’ Fierbinte” @ București – 12.03.2017Concert: Jianu + Lansare album „Din Sudu’ Fierbinte” @ București – 12.03.2017

Jianu

După cum probabil ați aflat, Jianu urmează să lanseze primul său material și anume „Din Sudu’ Fierbinte”. Evenimentul de lansare al materialului va avea loc duminică, 12 martie, în clubul bucureștean Silver Church.

Video: Jianu cu DJ Wicked – FocVideo: Jianu cu DJ Wicked – Foc

Jianu

 În urma prestației din cadrul emisiunii Urban Groove, Jianu a lansat piesa „Foc”, piesă extrasă de pe materialul „Din Sudu’ Fierbinte”. Acesta este primul album al artistului și urmează să fie lansat duminica, 12 martie, în cunoscutul club bucureștean Silver Church.

Click – Neconvențional (feat. Iolanda Boban, DJ Wicked și Mattei)Click – Neconvențional (feat. Iolanda Boban, DJ Wicked și Mattei)

 În urmă cu trei zile, Click, membru al grupului Camuflaj, a lansat o nouă piesă extrasă din cadrul viitorului său material intitulat „Trup și Suflet”. Aceasta poartă denumirea de „Neconvențional”, fiind o colaborare alături de Iolanda Boban, DJ Wicked și Mattei.

Concurs: DJ Undoo vă pune la dispoziție varianta acapella a albumului „The Crown of Life”!Concurs: DJ Undoo vă pune la dispoziție varianta acapella a albumului „The Crown of Life”!

 La sfârșitul anului trecut, mai precis pe data de 22 noiembrie, DJ Undoo a lansat un nou material, intitulat „The Crown of Life”, prin intermediul unui concert de lansare în București.

Made From Scratch ajunge la a patra ediție!Made From Scratch ajunge la a patra ediție!

 Evenimentele desfășurate sub numele de Made From Scratch au continuitate, următoarea ediție (cea de-a patra), urmând să aibă loc pe 25 februarie, în locația care a găzduit și edițiile precedente, și anume clubul The Shelter din Cluj.

Made From Scratch – Episode #3 @ ClujMade From Scratch – Episode #3 @ Cluj

 Noul an aduce cu sine o nouă ediție a evenimentului Made From Scratch, care se desfășoară în clubul The Shelter din Cluj începând cu luna noiembrie a anului 2015.

Made From Scratch – Episode #2 @ ClujMade From Scratch – Episode #2 @ Cluj

  Dacă luna noiembrie s-a încheiat cu întâia ediție a evenimentului dedicat DJ-ing-ului pe nume Made From Scratch, luna decembrie este cea care găzduiește a doua ediție a aceluiași eveniment.

Made From Scratch – Episode #1 @ ClujMade From Scratch – Episode #1 @ Cluj

   Un eveniment care are în prim-plan unul dintre elementele culturii hip hop, și anume DJ-ing-ul este pe cale să înceapă! Sub numele de Made From Scratch, acesta se va desfășura în Cluj, în clubul The Shelter, care găzduiește mai multe evenimente pe placul comunității celor care în..

EP: Ais The Chef – Terapie intensivă (ascultă)EP: Ais The Chef – Terapie intensivă (ascultă)

EP-ul „Terapie Intensivă” semnat de către Ais The Chef a fost lansat astăzi pe canalul de YouTube al artistului. Materialul conține patru piese, una din ele fiind o colaborare cu DJ Wicked și Cumicu.

Concert: Lansare album Cumicu – „16 mai” @ Cluj Napoca – 10.07.2015Concert: Lansare album Cumicu – „16 mai” @ Cluj Napoca – 10.07.2015

După concertul de lansare pe care Cumicu l-a susținut luna trecută în capitala Republicii Moldova, iată că a venit și momentul în care orașul său natal va beneficia de un astfel de concert pentru albumul intitulat „16 mai”.

Concert: El Nino @ Cluj – 19.06.2015Concert: El Nino @ Cluj – 19.06.2015

Vești bune pentru ascultătorii de hip hop românesc din Cluj ce-l îndrăgesc pe El Nino! Acesta va susține un concert în orașul lor în acest sfârșit de săptămână – pe 19 iunie!
Se pare că următorul oraș în care artistul ajunge pentru a-și lansa cel mai nou material intitulat ..

Video: Cumicu – Ceva cu folos (feat. Aminda & DJ Wicked)Video: Cumicu – Ceva cu folos (feat. Aminda & DJ Wicked)

 La scurt timp de la lansarea celui de-al patrulea material solo intitulat „16 mai”, Cumicu vine cu videoclipul uneia dintre piesele ce alcătuiesc tracklist-ul materialului.
 Piesa care beneficiază de videoclip poartă numele de „Ceva cu folos”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..