NoutĂŢi Freestyle

Înregistrare: Joey Bada$$ – Freestyle @ The Angie Martinez ShowÎnregistrare: Joey Bada$$ – Freestyle @ The Angie Martinez Show

Joey Bada$$
  Joey Bada$$ a realizat un nou freestyle în cadrul emisiunii „The Angie Martinez Show”. Artistul a cântat pe instrumentalul piesei „Tunnel Vision”, realizată de către Kodak Black. Înregistrarea poate fi vizionată mai jos.

DOC – Acum (freestyle)DOC – Acum (freestyle)

După freestyle-ul „Premierea”, semnat de Doc și lansat la sfârșitul lunii noiembrie, acesta revine cu o altă piesă sub această formă.

Video: MIC Check – #16 – Freestyle ALAN & KEPAVideo: MIC Check – #16 – Freestyle ALAN & KEPA

 Pe lângă anunțul legat de invitatul celei de-a 18-a ediții a emisiunii MIC Check, moderatorii săi, adică Vlad Dobrescu și Alex Mocanu, ne oferă o altă înregistrare video, cea a sesiunii de freestyle pe care membri label-ului PacPac Studio, și anume ALAN & KEPA, au susținut-o în c..

Video: MIC Check – #11 – Professor P & DJ AkillesVideo: MIC Check – #11 – Professor P & DJ Akilles

 Cea de-a 11-a ediție a emisunii MIC Check i-a avut ca invitați pe Professor P & DJ Akilles, cei doi artiști din Suedia au participat la momentul de freestyle ce se regăsește în fiecare emisiune realizată de către Vlad Dobrescu.

Video: Dilimanjaro, RPG LaSesiune, Nestor – NambudiriVideo: Dilimanjaro, RPG LaSesiune, Nestor – Nambudiri

 Roby Dilimanjaro, stabilit în Germania, a fost în vizită în România în luna octombrie. Pe lângă numeroasele evenimente la care l-am găsit ca invitat, astăzi aflăm că nu a fost singurul lucru pe care acesta l-a făcut în această vacanță de pe meleagurile țării noastre.

Video: MIC Check – #09 – Freestyle OnyxVideo: MIC Check – #09 – Freestyle Onyx

 După cum bine știți, cea de-a noua ediție a emisiunii MIC Check i-a avut ca invitați pe Fredro Starr și Sticky Fingaz, sau mult mai cunoscuți sub numele de Onyx.

Video: MIC Check – #07 – Freestyle The Bridge CommitteeVideo: MIC Check – #07 – Freestyle The Bridge Committee

 După cum bine știți, cea mai recentă ediție a emisiunii MIC Check i-a avut ca invitați pe băieții de la The Bridge Committee. Așadar, după cum am fost obișnuiți, fragmentul de freestyle pe care aceștia l-au susținut în cadrul ediției respective a fost urcat pe Youtube.

Video: Psihotrop – Rime pe blocVideo: Psihotrop – Rime pe bloc

 Pe data de 26 a lunii precedente, unul dintre cei mai talentați și apreciați artiști ai noului val din hip hop-ul românesc și anume Psihotrop, a lansat pe canalul său oficial de Youtube un „Freestyle pe Podul Minciunilor” din Sibiu.

Dspekt – O gură de oxigenDspekt – O gură de oxigen

Dspekt, tânărul MC cu care ați avut ocazia să vă întâlniți pe piesa „Rap-ul e pe mâini bune 2” extras de pe albumul „!?”, semnat de către Omu Gnom, a lansat o piesă sub forma unui freestyle.

Dragonu, Chimie, Omu Gnom, Flou Rege, CenzuraH și Vorbă vor juriza Finala Ultimatum Pentru Artă! (Club Hangover – București)Dragonu, Chimie, Omu Gnom, Flou Rege, CenzuraH și Vorbă vor juriza Finala Ultimatum Pentru Artă! (Club Hangover – București)

Unic Production, în colaborare cu Supreme Soundz Entertainment, are plăcerea să vă invite la finala concursului Ultimatum Pentru Artă 2015!
Competiția deschisă de rap a debutat în anul 2005 și a contribuit la promovarea unor artiști acum bine-cunocuți, precum El Nino, Gani, Mutu (Vio..

Video: Hai la Semifinala Ultimatum Pentru Artă 2015! (Club Hangover – București)Video: Hai la Semifinala Ultimatum Pentru Artă 2015! (Club Hangover – București)

Unic Production, în colaborare cu Supreme Soundz Entertainment, are plăcerea să anunțe cea de a 13-a ediție a concursului Ultimatum Pentru Artă.

Marinaru’- #MUMUGAGA (freestyle)Marinaru’- #MUMUGAGA (freestyle)

După cum v-am anunțat în urma cu o săptămână, Marinaru’ a urcat pe youtube un freestyle, intitulat #MUMUGAGA, pe instrumentalul „Nuttkase & RipBeat – Electrik Chair”.

Video: Chimie – 1 Take Studio FreestyleVideo: Chimie – 1 Take Studio Freestyle

Lu-K Beats a urcat ieri pe canalul său de YouTube o înregistrare video în care il regăsim pe Chimie cu un freestyle din studio, format din versuri ce se află pe cel mai recent album al artistului, „Strada stâmbă”.

Willie The Kid – Stray BladeWillie The Kid – Stray Blade

2014 a fost puțin mai liniștit din punct de vedere profesional pentru rapper-ul Willie The Kid, deși a colaborat împreună cu Bronze Nazareth pentru un proiect comun.

J. Cole – 2014 Forest Hills Drive FreestyleJ. Cole – 2014 Forest Hills Drive Freestyle

Înainte cu o săptămână de a-și lansa albumul, J. Cole scoate un nou freestyle purtând același nume ca și materialul său „2014 Forest Hills Drive”. La acesta a mai lucrat și Talen Ted, ajutându-l cu instrumentalul iar apoi postând pe conturile oficiale de SoundCloud.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..