NoutĂŢi GiAnna

Beats by: Siem „Producătorii mari ştiu să pună în evidenţă trăsăturile definitorii ale artiştilor buni”Beats by: Siem „Producătorii mari ştiu să pună în evidenţă trăsăturile definitorii ale artiştilor buni”

Siem este un producător tânăr ce și-a făcut debutul în Brașov, colaborând cu diverși artiști de hip-hop și rnb. Este afiliat la Obiektiv Music România, a produs piese pentru artiști din București precum Tonik Obiektiv, Capeliy, K-sap, Acid și Waveman.

Video: Siem feat. GiAnna – Ce simt pentru tineVideo: Siem feat. GiAnna – Ce simt pentru tine

Siem este un producător tânăr care și-a făcut debutul în Brașov, colaborând cu diverși artiști de hip-hop și rnb.

Nacu & Marco – Pleaca (feat. GiAnna)Nacu & Marco – Pleaca (feat. GiAnna)

O noua piesa semnata de Nacu & Marco si-a facut aparitia astazi pe contul oficial de YouTube al ZzZzZz Production. Piesa poarta numele „Pleaca” si a fost realizata in colaborare cu GiAnna. Inregistrarea melodiei a avut loc in P.A.S.

Alan & Kepa – Lupta surda (feat. GiAnna)Alan & Kepa – Lupta surda (feat. GiAnna)

Alan si Kepa ne prezinta astazi un nou single. Piesa poarta numele de „Lupta surda” si a fost realizata in colaborare cu GiAnna, fiind urcata astazi pe contul oficial de Youtube al PacPac Studio.

Leasa Dragos feat. GiAnna – Pe ganduriLeasa Dragos feat. GiAnna – Pe ganduri

Dupa ce acum cateva zile va invitam sa ascultati piesa „Versus” realizata de Leasa Dragos, artistul revine azi cu o noua melodie.

Carmool – Numai Tu feat.Tonik Obiektiv & GiAnnaCarmool – Numai Tu feat.Tonik Obiektiv & GiAnna

Asa cum v-am anuntat acum cateva zile aici, astazi a avut loc pe BestMusic.ro premiera piesei „Numai Tu„, piesa speciala de Valentine’s Day, interpretata de Carmool alaturi de Tonik Obiektiv si Gianna.

Carmool – Numai Tu feat.Tonik Obiektiv & GiAnna (marti, 14 februarie)Carmool – Numai Tu feat.Tonik Obiektiv & GiAnna (marti, 14 februarie)

Marti, pe data de 14 februarie vom avea parte de o noua piesa semnata de Carmool, si anume „Numai Tu„. Aceasta este in colaborare cu Tonik Obiektiv si GiAnna, si va fi lansata pe BestMusic.ro. Productia muzicala este realizata de Tarciatu (T Sound Studio).

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..