NoutĂŢi grasu xxl

Guess Who – KarmaGuess Who – Karma

  Conflictul muzical dintre Guess Who și Cheloo continuă și după lansarea pieselor „O piesă nouă” și „Cine ești tu?”.

Guess Who – O nouă piesăGuess Who – O nouă piesă

Cu toții cunoașteți conflictul dintre Guess Who și Paraziții (în special Cheloo), motiv pentru care consider că nu mai este nevoie să intru în alte detalii referitoare la el.

Zhao feat. ALAN – Asasin 2.0Zhao feat. ALAN – Asasin 2.0

 Piesa „Asasin 2,0” reprezintă o colaborare dintre Zhao și Alan, realizată în cadrul label-ului Okapi Sound și distribuită cu ajutorul Universal Music România.
 Melodia beneficiază de contribuția lui Motzu, el fiind cel care s-a ocupat de instrumentalul și aranjamentul ei.

Album: Maximilian – A 5a roată la căruță (Ascultă)Album: Maximilian – A 5a roată la căruță (Ascultă)

Okapi Sound a lansat ieri, 10 mai, cel mai noul album Maximilian, „A 5a roată la căruță”, lansat la aproximativ trei ani de „Maxim, Am Spus!!!”. Albumul poate fi găsit, integral, pe canalul oficial de Youtube Okapi Sound.

Interviu: Psihotrop „Sincer, eu pentru ei am participat, să le arăt că le pot întoarce pe loc strofele de acasă.”Interviu: Psihotrop „Sincer, eu pentru ei am participat, să le arăt că le pot întoarce pe loc strofele de acasă.”

 Având în vedere faptul că ne aflăm în luna martie, ne-am propus să realizăm cel de-al doilea interviu al acestui an, alături de un artist aflat la început de drum, însă foarte cunoscut de către publicul român de hip-hop.

Tranda feat. Jazzy Jo – Pentru altcinevaTranda feat. Jazzy Jo – Pentru altcineva

 În urmă cu două luni, Tranda lansa un nou material intitulat „CONSTANGELES 2”, care poate fi ascultat, în întregime, pe canalul de YouTube al OkapiSound. Tot acolo puteți asculta cea mai nouă piesă pe care artistul precizat în rândurile anterioare a lansat-o, alături de Jazzy Jo.

Video: Grasu XXL feat. Guess Who & Florin Chilian – Dl. DestinVideo: Grasu XXL feat. Guess Who & Florin Chilian – Dl. Destin

Okapi Sound și Universal Music România au lansat ieri, 21 septembrie, videoclipul celui mai nou single Grasu XXL, intitulat „Dl. Destin”, extras de pe albumul „Drumul Spre Succes”.

Spike lansează „Lumea lui Paul” în clubul bucureștean Colectiv!Spike lansează „Lumea lui Paul” în clubul bucureștean Colectiv!

Se pare că Spike urmează să lanseze noul său material intitulat „Lumea lui Paul” în clubul bucureștean Colectiv, pe data de 12 iunie.

Retrospectivă: Mai 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Mai 2015 @ BlackSheepSound

 A devenit o tradiție în echipa noastră să nu lăsăm luna să înceapă fără să facem o retrospectivă asupra lunii precedente. Așa că astăzi voi însuma toate lucrurile care au marcat luna mai atât în hip hop-ul românesc, cât și în cel străin.

Turneu: Grasu XXL ajunge joi la Brașov! Urmează Sighișoara și Ploiești!Turneu: Grasu XXL ajunge joi la Brașov! Urmează Sighișoara și Ploiești!

După Sibiu, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Focșani și Onești, a venit timpul să prezentăm live albumul „Drumul Spre Succes”, alături de Grasu XXL și o parte din gașca Okapi Sound și la Brașov (joi, 7 mai, Goha Studio), Sighișoara (vineri, 8 mai, Aristocrat Society Club) și Ploiești (s..

Retrospectivă: Aprilie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Aprilie 2015 @ BlackSheepSound

 A trecut și luna Aprilie a acestui an, o perioadă de treizeci de zile în care am avut parte doar de vești bune, atât în hip hop-ul internațional cât și în cel românesc.

Turneu: Grasu XXL continuă „Drumul Spre Succes” în 17 orașeTurneu: Grasu XXL continuă „Drumul Spre Succes” în 17 orașe

La mai puțin de o lună după lansarea celui de-al patrulea album, „Drumul Spre Succes”, Grasu XXL va începe turneul cu același nume, susținut de Forward Agency, care include nu mai puțin de 17 orașe: Sibiu, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Focșani, Onești, Brașov, Sighișoara, Ploiești, Tim..

Video: Maximilian feat. Angeles – Câteva GânduriVideo: Maximilian feat. Angeles – Câteva Gânduri

Maximilian a lansat o nouă piesă intitulată „Câteva Gânduri” care beneficiază și de un videoclip în care Anton Sandu s-a ocupat de regie și montaj.

Retrospectivă: Martie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Martie 2015 @ BlackSheepSound

 Luna martie a adus mai multe vești bune pentru hip-hop-ul din țara noastră decât semne de primăvară, dar pe mine mă mulțumesc toate aceste lucruri. De fapt, această lună ne-a adus informații pozitive despre hip-hop-ul din întreaga lume.

Grasu XXL lansează „Drumul Spre Succes” pe 23 martieGrasu XXL lansează „Drumul Spre Succes” pe 23 martie

După publicarea copertei și distribuirea ei pe toate conturile artiștilor Okapi Sound, Grasu XXL anunță însfârșit data lansării viitorului său material ”Drumul spre succes”, dar și tracklist-ul acestuia.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..