NoutĂŢi Jeremih

Big Sean a lansat cel de-al patrulea material intitulat „I Decided”Big Sean a lansat cel de-al patrulea material intitulat „I Decided”

 „I Decided” este cel de-al patrulea album de studio al artistului american Big Sean, acesta a fost lansat astăzi sub label-ul GOOD Music and Def Jam Recordings.
 Acesta conține colaborări cu Jeremih, Migos, The Dream, Jhené Aiko, Flint Chozen Choir, Starrah și Eminem.

Jeremih – Planes Feat. J. ColeJeremih – Planes Feat. J. Cole

După un mic promo lăsat pe YouTube, Jeremih lansează în sfârșit versiunea oficială a celei mai recente piese, intitulată „Planes” în colaborare cu nimeni altul decât J. Cole.

Video: DJ Drama – My Moment (feat. 2 Chainz, Meek Mill & Jeremih)Video: DJ Drama – My Moment (feat. 2 Chainz, Meek Mill & Jeremih)

Acum cateva luni, DJ Drama ne-a oferit spre ascultare single-ul „My Moment” ce ii avea ca invitati pe 2 Chainz, Meek Mill si Jeremih.

Jeremih – Outta Control (feat. Gucci Mane & 2 Chainz)Jeremih – Outta Control (feat. Gucci Mane & 2 Chainz)

Astazi va prezentam o noua piesa ce a fost lansata de Jeremih. Aceasta se numeste „Outta Control” si este un feat. cu Gucci Mane si 2 Chainz. Melodia urmeaza sa fie inclusa pe mixtape-ul lui Jeremih denumit „Late Nights” ce va fi lansat maine.

Video: Meek Mill – Amen (feat. Drake & Jeremih)Video: Meek Mill – Amen (feat. Drake & Jeremih)

Meek Mill ne-a prezentat astazi un nou videoclip. Piesa promovata prin acesta se numeste „Amen”, este un feat. cu Drake si Jeremih si este extrasa de pe mixtape-ul „Dreamchasers 2” pe care vi l-am prezentat aici.

DJ Drama – My Moment (feat. 2 Chainz, Meek Mill & Jeremih)DJ Drama – My Moment (feat. 2 Chainz, Meek Mill & Jeremih)

DJ Drama se pregateste de lansarea unui nou material in toamna acestui an. Pana atunci, el scoate la lumina o noua colaborare cu 3 nume grele ale scenei hip hop: 2 Chainz, Meek Mill si Jeremih. Albumul „Quality Street Music” va fi lansat pe 18 septembrie.

Jeremih – Ahh Shit (feat. Fabolous)Jeremih – Ahh Shit (feat. Fabolous)

Jeremih ne-a facut cadou in aceasta seara o noua piesa pe contul sau oficial de SoundCloud. Aceasta poarta numele „Ahh Shit” si este realizata in colaborare cu Fabolous. Melodia a fost produsa de Sak Pase si poate fi gasita putin mai jos.

Don Trip – Still Got Love 4 Ya (feat. Jeremih)Don Trip – Still Got Love 4 Ya (feat. Jeremih)

Don Trip revine in aceasta seara cu un nou single. Piesa se numeste „Still Got Love 4 Ya” si este realizata in colaborare cu Jeremih. Melodia poate fi ascultata sau descarcata gratuit putin mai jos.

Meek Mill – Amen (feat. Drake & Jeremih)Meek Mill – Amen (feat. Drake & Jeremih)

Meek Mill lanseaza astazi o noua piesa ce va face parte de pe mixtape-ul „Dreamchaser’s 2”. Site-ul nostru v-a mai prezentat pana acum inca 3 piese ce vor aparea pe viitorul material al artistului (Burn, Flexin On Em si Im Rollin).

Jeremih – Late NightsJeremih – Late Nights

Jeremih ne prezinta astazi o noua piesa ce poarta numele de „Late Nights”. Aceasta va fi inclusa pe mixtape-ul artistului ce se va numi tot „Late Nights” si care va fi lansat in curand.

Album: Wale – Ambition (Snippets)Album: Wale – Ambition (Snippets)

Pentru toti cei nerabdatori sa cumpere albumul si sa il asculte, Wale ofera spre ascultare cateva secvente din albumul „Ambition”.
16 track-uri si colaborari cu Rick Ross, Meek Miller, Ne-Yo, Miguel, Lloyd, Jeremih, Big Sean si Kid Cudi, menite sa iti zguduie mintea.

Diggy – Do It Like You (Feat. Jeremih)Diggy – Do It Like You (Feat. Jeremih)

Dupa „Copy, paste„, Diggy revine cu un nou single cu care spera sa aiba impactul dorit la public. Acesta poarta numele „Do It Like You” si este realizat impreuna cu Jeremih.

Mixtape: Travis Porter – Differenter 3Mixtape: Travis Porter – Differenter 3

Baietii de la Travis Porter i-au adus de partea lor pe Kelly Rowland, Big Sean, Tyga, YG, Jeremih, Wale, Lloyd etc si au scos un nou mixtape intitulat „Differenter 3”. Materialul audio contine 19 piese care mai de care mai tripante.

Plies – Just The Tip (Feat. Ludacris & Jeremih)Plies – Just The Tip (Feat. Ludacris & Jeremih)

Se pare ca Plies i-a ales pe Ludacris si Jeremih pentru a colabora impreuna pentru piesa ”Just The Tip” de pe albumul Purple Heart care se zvoneste ca va aparea la sfarsitul anului 2011.

Video: Wale feat Rick Ross & Jeremih – That WayVideo: Wale feat Rick Ross & Jeremih – That Way

Wale a lansat un nou videoclip pentru „That Way”, piesa realizata in colaborare cu Rick Ross si Jeremih.
Single-ul face parte de pe albumul „Self Made” (vol. 1) si a fost vandut in US in numar de 109,000 unitati. :) Vizionare placuta.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..