NoutĂŢi keed

Interviu: Dilimanjaro „Muzica poate fi și un combustibil bun dar și un medicament bun, trebuie doar explorată, sunt nenumărate lumi ce așteaptă să fie vizitate.”Interviu: Dilimanjaro „Muzica poate fi și un combustibil bun dar și un medicament bun, trebuie doar explorată, sunt nenumărate lumi ce așteaptă să fie vizitate.”

 Întâmpinăm anul 2016 alături de un artist drag nouă, care, pe lângă faptul că ne prezintă diverse idei și concepte prin intermediul muzicii sale, are o personalitate demnă de a fi descoperită, pe care am ales să o „explorăm” parte cu parte prin intermediul interviului realizat a..

Video: Keed feat SuperED – Fă BaniiVideo: Keed feat SuperED – Fă Banii

Keed ne prezintă videoclipul piesei „Fă Banii”, piesă pentru care a colaborat cu SuperED.

Estradda feat. Keed & AbSsent – Atac (Freestyle)Estradda feat. Keed & AbSsent – Atac (Freestyle)

Vă mai aduceți aminte de freestyle-ul pe care Estradda l-a lansat pe canalul său oficial de Youtube în urmă cu două săptămâni? Aceasta se intitulează ”Am un tovarăș” și a reușit să strângă deja un număr de 11 mii de vizualizări.

Keed – Where’s The Message ?Keed – Where’s The Message ?

Keed participă la un concurs organizat de Funk Volume și are nevoie de 250 voturi pentru a se califica în marea finală. Perioada de votare pentru acest concurs se încheie pe 23 martie, la ora 23:59 (ora României) și bineînțeles că orice vot contează.

Video: Royal Junkie Music – Freestyle #2Video: Royal Junkie Music – Freestyle #2

Royal Junkie Music, freestyle-ul cu numărul doi al crew-ului de trap format din Royal General, Keed și Hoodie.

BlackSheepSound îţi recomandă 10 piese perfecte pentru varăBlackSheepSound îţi recomandă 10 piese perfecte pentru vară

Tare tare vara asta, nu? Şi nu e vară fără soare, răcoritoare, ventilatoare şi bineînţeles a noastră muzică!
Tocmai de aceea BlackSheepSound este alături de voi vara aceasta şi îţi recomandă 10 piese perfecte pentru tine şi prietenii tăi în acest sezon.

Video: KeeD feat. Karie – CaldVideo: KeeD feat. Karie – Cald

În urmă cu câteva săptamâni, Keed și Karie au lansat piesa „Cald„, iar astăzi a apărut videoclipul ce are ca scop promovarea single-ului. Sega(Frategrafia) s-a ocupat de regia si montajul videoclipului filmat la Water Park Otopeni.

KeeD feat. Karie – CaldKeeD feat. Karie – Cald

Keed lansează un nou single! De data aceasta este vorba de o colaborare cu unul dintre cei mai noi artişti Roton, respectiv Karie.
Instrumentalul a fost compus de Karie şi SoundBoy, iar de mix şi master s-a ocupat tot Karie.

KeeD feat. Zhao & Criss Blaziny – LimonadăKeeD feat. Zhao & Criss Blaziny – Limonadă

Red Clover Media prezintă o nouă piesă semnată KeeD în colaborare cu Zhao şi Criss Blaziny. Piesa se numeşte „Limonadă„, iar aceasta este realizată pe un instrumental semnat de Paul Iorga, în colaborare cu Mitză de la Agresiv.

Keed – AlarmaKeed – Alarma

Dacă înainte cu patru luni, Keed lansa o piesă alături de Zhao şi Tranda, numită „Praf de stele„, astăzi artistul revine cu o nouă melodie numită „Alarma”.

Video: KeeD – Praf de Stele (feat. Zhao & Tranda)Video: KeeD – Praf de Stele (feat. Zhao & Tranda)

Dupa cum va anuntam ieri, astazi a avut loc premiera videoclipului „Praf de Stele”. Piesa este interpretata de KeeD alaturi de Zhao si Tranda, instrumentalul fiind produs de Dallas. Videoclipul a fost regizat de Tranda si Sega, iar premiera acestuia a avut loc pe Urban.r

Teaser: KeeD feat. Zhao & Tranda – Praf de Stele (miercuri, 8 august)Teaser: KeeD feat. Zhao & Tranda – Praf de Stele (miercuri, 8 august)

Maine vom avea parte de un nou videoclip, si anume „Praf de Stele„. Acesta este semnat de KeeD, reprezentand o colaborare cu Zhao si Tranda. Premiera va avea loc pe Music Channel, in cadrul emisiunii „Like Hip Hop”, asta de la ora 22:00, iar in mediul online pe Urban.ro.

Asculta: Karie – F2FB Mixtape @ YoutubeAsculta: Karie – F2FB Mixtape @ Youtube

Asa cum va spuneam ieri, Karie si-a lansat astazi primul sau material solo din cariera, si anume „F2FB Mixtape„. Acesta contine 24 de track-uri, printre acestea fiind si cele ale caror instrumentale au fost puse la bataie de artist pentru concursuri.

KeeD – SingurKeeD – Singur

In asteptarea materialului „Face 2 Facebook Mixtape” ce va fi lansat maine si despre care v-am scris aici, Karie ne face cadou o noua piesa inclusa pe acesta. Melodia se numeste „Singur” si este interpretata de KeeD, productia piesei fiind asigurata de Karie.

KeeD – SingurKeeD – Singur

Cu ocazia lansarii ultimului concurs semnat de Karie si anume „Face 2 Facebook„, KeeD ne prezinta piesa „Singur„. De mix si master s-a ocupat Zhao, iar artwork-ul apartine celor de la Graphique. Va invit sa o ascultam mai jos.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..