NoutĂŢi Kidz In The Hall

Video: Kidz In The Hall – Pour It Up (feat. Bun B)Video: Kidz In The Hall – Pour It Up (feat. Bun B)

Naledge si Double-0, pe scurt, Kidz In The Hall au lansat astazi videoclipul melodiei Pour It Up. Piesa este extrasa de pe albumul „Occasion” si este o colaborare a baietilor cu Bun B. Videoclipul este regizat de Rex Arrow Films si il puteti urmari in continuarea acestui articol.

Video: Kidz In The Hall – Real LifeVideo: Kidz In The Hall – Real Life

Kidz In The Hall ne prezinta astazi un videoclip realizat la o piesa de pe cel mai recent album al lor denumi „Occasion”. Piesa aleasa pentru videoclip poarta numele de „Real Life”, aceasta fiind intro-ul de pe album.

Kidz In The Hall ft. Marsha Ambrosius & Anton Genius – Won’t Remember TonightKidz In The Hall ft. Marsha Ambrosius & Anton Genius – Won’t Remember Tonight

Kidz In The Hall, au lansat piesa oficiala de pe albumul „Occasion” si anume „Won’t Remember Tonight„. Piesa este in colaborare cu Marsha Ambrosius si Anton Genius iar albumul, dupa cum va spuneam in zilele trecute, poate fi ascultat incepand cu ziua de maine.

Video: Kidz In The Hall – OccasionVideo: Kidz In The Hall – Occasion

Kidz In The Hall lanseaza un nou videoclip, de data aceasta la piesa „Occasion„, videoclipul fiind realizat de Davy Greenberg de la Elephilms. LP-ul cu acelasi nume, va fi lansat in cateva zile, mai exact pe data de 22 noiembrie.

Kidz In The Hall – Pour It Up (Feat. Bun B & David Banner)Kidz In The Hall – Pour It Up (Feat. Bun B & David Banner)

Kidz In The Hall a realizat prima piesa numita Pour It Up de pe albumul Occasion ce va fi disponibil pe 22 noiembrie. Dupa cum se vede si in titlu piesa este in colaborare cu Bun B si David Banner.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..