NoutĂŢi Megiddo

Premieră: Reckaze – Niciun Bai (Video)Premieră: Reckaze – Niciun Bai (Video)

După cum v-am promis în acest articol, astăzi 21 septembrie, artistul lansează noul său videoclip în premieră pe BlackSheepSound. Piesa ce beneficiază de clip se numește „Niciun Bai” și este produsă de Span, iar de mix și master s-a ocupat Tudor Marciu @ Moving Elements.

Exile & Mistic feat. DOC – #EYAUExile & Mistic feat. DOC – #EYAU

Pe data de 28 martie a acesti un, artistul cunoscut sub numele său de scenă Exile, lansa videoclipul piesei intitulate ”Ce Zici?”, bucată ce a fost extrasă de pe viitorul material al acestuia ce poartă numele de „#EYAU”.

Shushi feat. Blazy, BMC, DJ Nasa – Asalt LiricShushi feat. Blazy, BMC, DJ Nasa – Asalt Liric

Shushi este un MC care face parte din crew-ul internaţional Army of Darkness şi care lucrează în prezent la primul său material care urmează să fie lansat în decursul acestui an.
Albumul de debut al artistului va cuprinde colaborări cu artişti atât din ţară cât şi din afară.

Premieră: Reckaze – Omagiu (Album / Descarcă)Premieră: Reckaze – Omagiu (Album / Descarcă)

Suntem deja în mijlocul lunii iulie, iar Reckaze păstrează tradiţia, lansând la alţi doi ani diferenţă un nou album care se intitulează „Omagiu„, în premieră pe BlackSheepSound.

In Extremis – Prolog feat. Cătălin (Coma)In Extremis – Prolog feat. Cătălin (Coma)

Deşi activează într-o trupă rock (Coma), Cătălin Chelemen nu ezită să colaboreze cu artiştii din sfera hip hop.

Video: Cătălin – O să fie bine!Video: Cătălin – O să fie bine!

”O să fie bine” este cea mai recentă piesă semnată Cătălin Irimia sau simplu Cătălin, aceasta fiind modul în care se prezintă ca și MC.

Megiddo – InutilMegiddo – Inutil

E „Inutil” să vorbim foarte mult despre această piesă lansată de Megiddo zilele acestea, dar iată că artistul a scris câteva cuvinte despre ea.
De-a lungul vieţii oamenii se schimbă. Unii în bine, alţii în rău, alţii se schimbă pur şi simplu.

Cristyz – Prin august feat. Nimeni Altu’Cristyz – Prin august feat. Nimeni Altu’

La două zile de la intrarea în noul an, Cristyz ne prezintă piesa „Prin august„, o colaborare inedită cu artistul Nimeni Altu‘, membru al grupului Sociopat Records.

Video: Reckaze – Acele ceasuluiVideo: Reckaze – Acele ceasului

Acum ceva timp v-am invitat să ascultați aici un „Material Promoțional” de la Reckaze, anunțându-vă că acesta va prefața un nou album din partea artistului.

Exile & Mistic – Bd-ul Evoluției (feat. Sthelu)Exile & Mistic – Bd-ul Evoluției (feat. Sthelu)

Exile și Mistic au lansat o nouă piesă intitulată „Bd-ul Evoluției” , realizată în colaborare cu Sthelu. Piesa a fost înregistrată în vara anului 2011 și trebuia să intre pe albumul „Canibali 13„.

Video: Cristyz – Drumuri Diferite (feat. Mr. Levy)Video: Cristyz – Drumuri Diferite (feat. Mr. Levy)

În luna aprilie a acestui an vă prezentam piesa „Drumuri Diferite”, produsă de Megiddo Productions. Cristyz a colaborat la această melodie cu Mr. Levy, iar în seara aceasta ei revin și cu videoclipul.

Megiddo – HeartBEATS From The Soul (Download)Megiddo – HeartBEATS From The Soul (Download)

Megiddo, membrul trupei SickSound Crew dar si producatorul trupei In Extremis, ne prezinta astazi materialul sau, si anume „HeartBEATS From The Soul„, si anume un E.P. de instrumentale produse intre anii 2009-2011, dar si unul proaspat lansat, in colaborare cu ILLusionist.

Clue – Poetii Strazii (feat. Swift, Romem & Kent Archie)Clue – Poetii Strazii (feat. Swift, Romem & Kent Archie)

Clue, Swift (In Extremis), Romem si Kent Archie (The Bridge Committee) sunt de astazi, oficial, „Poetii Strazii”. Cum Megiddo nu a putut sta prea departe de baieti, regasim Megiddo Productions pe partea de instrumental. De mixaj este responsabil Benzen.

Recenzie: SickSound Crew @ Ursus Evolution Bucuresti – 17.06.2012 (Poze)Recenzie: SickSound Crew @ Ursus Evolution Bucuresti – 17.06.2012 (Poze)

Ieri am scos la lumina pozele si recenzia concertelor lui raku si CTC din cadrul Ursus Evolution Bucuresti. Ati crezut ca am mers numai la ei? Rapunsul este, evident, nu.

Catalin – SingurCatalin – Singur

Pe contul oficial de YouTube al lui ILLusionist a aparut astazi o noua piesa. Aceasta este interpretata de Catalin si poarta numele „Singur”, fiind inclusa pe materialul lui Catalin ce se numeste „MRBIGDREAMS”. Albumul poate fi ascultat aici si poate fi descarcat de aici.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..