NoutĂŢi mmc

Concert caritabil: Alvin merge înainte @ București – 22.01.2017Concert caritabil: Alvin merge înainte @ București – 22.01.2017

 Pe data de 22 ianuarie, începând cu ora 20:00, sunteți așteptați la primul concert caritabil, intitulat „Alvin merge înainte„, eveniment ce va avea loc în Silver Church, din București.

Album: MMC & Illmatic Beats – Definiții (Copertă / Tracklist / Ascultă)Album: MMC & Illmatic Beats – Definiții (Copertă / Tracklist / Ascultă)

 După primul material lansat de MMC, la inceputul lunii februarie, mai exact mixtape-ul „Sunt pe drum„, acesta a lansat acum câteva zile și albumul oficial, intitulat „Definiții”.

Concert: Lansare album Chimie – „BioChimie Vol.1” @ București – 06.12.2015Concert: Lansare album Chimie – „BioChimie Vol.1” @ București – 06.12.2015

 Ascultătorii bucureșteni de hip-hop românesc se pot bucura de un eveniment în cadrul căruia vor fi prezenți artiști importanți ai acestei culturi, din țara noastră.

Concert: Lansare album Chimie – „BioChimie (Vol.1) @ Bistrița – 24.10.2015Concert: Lansare album Chimie – „BioChimie (Vol.1) @ Bistrița – 24.10.2015

 După concertul pe care îl va susține pe data de 23 octombrie în Sibiu, artistul constănțean cunoscut sub numele de Chimie va lansa noul său material și în Bistrața.

Concert: Lansare album Chimie – „BioChimie (Vol.1)” @ Sibiu – 23.10.2015Concert: Lansare album Chimie – „BioChimie (Vol.1)” @ Sibiu – 23.10.2015

 În cazul în care nu ați fost pe fază când am anunțat acest lucru, vă transmit faptul că artistul constănțean cunoscut sub numele de Chimie a lansat noul său material intitulat „BioChimie (Vol.1)”, susținând deja două concerte de lansare, în Craiova și Buzău.

Retrospectivă: Iulie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iulie 2015 @ BlackSheepSound

 Ca orice lună de vară din anii precedenți, iulie a fost destul de liniștită ca și în cazul lunii precedente din punct de vedere al hip hop-ului românesc, însă chiar și în aceste condiții există suficiente articole care merită menționate în continuarea acestui articol.

Video: MMC – Umbre (feat. Chimie & Bianca)Video: MMC – Umbre (feat. Chimie & Bianca)

 MMC – un tânăr MC din Călărași a lansat o nouă piesă ce poartă numele de „Umbre”. Aceasta reprezintă o colaborare a MC-ului cu Chimie și Bianca Ilieș, iar premiera sa a avut loc pe Music Channel.

Concert: Chimie @ Calaraşi – 06.02.2015Concert: Chimie @ Calaraşi – 06.02.2015

Nici nu s-a terminat prima saptămană a lunii februarie şi Chimie a anunţat un nou concert, care va avea loc la numai 5 zile de la ultimul susţinut de constănţean. Concertul va avea loc vineri, 6 februarie, în Calaraşi la club Bizzare la ora 21:00, intrarea 15 lei.

MMC feat. Claudia Dragomir – Băiatul cu tricoul griMMC feat. Claudia Dragomir – Băiatul cu tricoul gri

MMC, tânărul MC din Călărași reprezentând Swallow Records, pe care vi l-am prezentat la începutul anului cu piesa „Clepsidra” revine cu un nou single extras de pe albumul ” Definiții „, pe care MMC și Illmatic Beats îl lucrează impreună.

Video: MMC feat. Sonya Philip – ClepsidraVideo: MMC feat. Sonya Philip – Clepsidra

După lansarea promo-ului ”Tehnica”, în toamna lui 2013, iată că în seara asta, MMC și Illmatic vin cu primul extras de pe viitorul lor album, Definiții – piesa Clepsidra.
Aceasta este o colaborare cu Sonya Philip, pe negativul aceluiași Illmatic.

În curând: MMC feat. Sonya Philip – ClepsidraÎn curând: MMC feat. Sonya Philip – Clepsidra

MMC ne prezintă în această seară coperta de prezentare a viitoarei sale piese, „Clepsidra”, piesă pentru care a colaborat cu Sonya Philip, ce reprezintă primul single de pe materialul „Definiții”.

Concert: Artă De SubSol @ Iron City Club – 22.12.2013Concert: Artă De SubSol @ Iron City Club – 22.12.2013

În această duminică, bucureștenii sunt așteptați în clubul bucureștean Iron City pentru un concert hip hop sub egida Artă De Subsol. Pe scenă vor urca MMC, AbSsent, BEC, Coate Goale, ADSS, Gatto, Pitty și Esoteric.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..