NoutĂŢi Motzu

Album: DOC & Motzu – În HD (Ascultă)Album: DOC & Motzu – În HD (Ascultă)

 Albumul „În HD”, semnat de către DOC și Motzu, lansat în aceeași perioadă a anului trecut, este disponibil pentru a fi ascultat pe canalul de YouTube al label-ului Facem Records.

ALAN a lansat albumul „Sărăcie în condiții de lux” în mediul onlineALAN a lansat albumul „Sărăcie în condiții de lux” în mediul online

Actualizare 22.11: Materialul poate fi achiziționat în format digital și de pe platforma realizată de Apple, iTunes.
 ALAN, membru al label-ului PacPac Studio și al trupei ALAN & KEPA, a lansat în mediul online materialul „Sărăcie în condiții de lux”.

Zhao feat. ALAN – Asasin 2.0Zhao feat. ALAN – Asasin 2.0

 Piesa „Asasin 2,0” reprezintă o colaborare dintre Zhao și Alan, realizată în cadrul label-ului Okapi Sound și distribuită cu ajutorul Universal Music România.
 Melodia beneficiază de contribuția lui Motzu, el fiind cel care s-a ocupat de instrumentalul și aranjamentul ei.

Video: ALAN & KEPA – Vorba Aia feat. Ombladon & FreakadadiskVideo: ALAN & KEPA – Vorba Aia feat. Ombladon & Freakadadisk

 În „ajunul” zilei de lansare în mediul online a albumului „Oxigen”, ALAN & KEPA ne oferă o nouă piesă extrasă de pe acesta, care, la fel ca și precedenta, și anume „Cuvinte”, vine însoțită de un videoclip.

Video: MIC Check – #13 – Freestyle DOCVideo: MIC Check – #13 – Freestyle DOC

  Pe parcursul zilei de ieri, pe canalul oficial de YouTube al MIC Check a fost urcată sesiunea de freestyle pe care Stres a realizat-o în cadrul celei de a 12-a ediții a emisunii.

Retrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSound

Noul an este aici, iar înainte de a ne continua activitatea, dorim să ne amintim de ceea ce a însemnat luna decembrie pentru BlackSheepSound.
Ca de fiecare dată, conținutul pe care vi l-am prezentat a fost alcătuit din știri, evenimente, noi piese, videoclipuri, albume, etc.

Înregistrare: MIC Check – #13 – DOC & MotzuÎnregistrare: MIC Check – #13 – DOC & Motzu

  Acum două săptămâni vă anunțam că cea de-a 13-a ediție a emisiunii MIC Check îi va avea ca invitați pe DOC & Motzu.

DOC & Motzu & Smiley – Pierdut Buletin @ Radio 21 (Live)DOC & Motzu & Smiley – Pierdut Buletin @ Radio 21 (Live)

  Dacă în zilele precedente ne-am putut bucura de audierea unei înregistrări a piesei „Pierdut Buletin” din cadrul unui post de radio cunoscut în țara noastră, și anume Kiss FM, astăzi putem face același lucru, pentru că DOC & Smiley au fost invitați în studioul Radio 21, unde..

DOC & Smiley – Pierdut Buletin @ Kiss FM (Live)DOC & Smiley – Pierdut Buletin @ Kiss FM (Live)

  După cum bine știți, odată cu lansarea albumului „HD” alături de Motzu, DOC le-a oferit ascultătorilor videoclipul unei alte piese de pe acesta, și anume „Pierdut Buletin”.

Următoarea ediție a emisunii MIC Check îi are ca invitați pe DOC & Motzu!Următoarea ediție a emisunii MIC Check îi are ca invitați pe DOC & Motzu!

  Ziua de astăzi începe cu o veste bună atât pentru cei care îndrăgesc emisiunea MIC Check, cât și pentru ascultătorii lui DOC.
  După cum bine știți, săptămâna trecută este cea care a găzduit lansarea albumului „HD”, semnat de către DOC & Motzu.

Album: DOC & Motzu – HD (cumpără)Album: DOC & Motzu – HD (cumpără)

 Dacă ieri am aflat lista pieselor ce se regăsesc pe albumul realizat de DOC și Motzu, intitulat „HD”, astăzi acesta poate fi achiziționat de pe principalele magazine online.

Video: DOC & Motzu & Smiley – Pierdut BuletinVideo: DOC & Motzu & Smiley – Pierdut Buletin

  În săptămâna ce a trecut DOC le-a oferit ascultătorilor săi un teaser ce anunța lansarea unui nou extras de pe albumul „HD”, care poartă semnătura lui DOC & Motzu.

DOC și Motzu au făcut public tracklist-ul multașteptatului album „DOC & Motzu în HD”!DOC și Motzu au făcut public tracklist-ul multașteptatului album „DOC & Motzu în HD”!

  Cu doar o zi înainte de lansarea unei alte piese extrase de pe albumul „DOC & Motzu în HD”, și anume „Pierdut Buletin”, al cărei teaser a fost lansat săptămâna trecută, ne putem bucura de tracklist-ul albumului, pe care artiștii l-au făcut public prin intermediul rețelei d..

Retrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSound

  Și de această dată întâmpinăm noua lună calendaristică cu rezumatul celei de care este precedată. La fel ca de obicei, conținutul pe care vi l-am oferit a fost reprezentat de noi piese, videoclipuri, evenimente, și nu numai.

Video: DOC și Smiley – Pierdut Buletin (Teaser)Video: DOC și Smiley – Pierdut Buletin (Teaser)

  Ziua lansării albumului „DOC și Motzu în HD” se apropie cu pași repezi, iar până atunci, DOC continuă să ne ofere mici „mostre” din acesta.
  Astfel, pe 3 decembrie, la ora 12:00, artistul va lansa un alt extra de pe albumul menționat mai sus.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..