NoutĂŢi mr. levy

Concurs: DJ Undoo vă pune la dispoziție varianta acapella a albumului „The Crown of Life”!Concurs: DJ Undoo vă pune la dispoziție varianta acapella a albumului „The Crown of Life”!

 La sfârșitul anului trecut, mai precis pe data de 22 noiembrie, DJ Undoo a lansat un nou material, intitulat „The Crown of Life”, prin intermediul unui concert de lansare în București.

DJ Undoo feat. Mr. Levy – MadamDJ Undoo feat. Mr. Levy – Madam

DJ Undoo a lansat pe canalul său oficial de Youtube o nouă piesă. Aceasta se intitulează ”Madam” și este o colaborare cu Mr. Levy, fiind primul single extras de pe al doilea album al lui Undoo, ce are programată lansarea în toamna anului 2015.

Mr.Levy – Nu Ai LimiteMr.Levy – Nu Ai Limite

Unul dintre cei mai apreciați artiști români ai stilului de raggae-rap și anume Mr.Levy, îți spune faptul că „Nu Ai Limite”. Piesa este extrasă de pe cel mai recent material al artistului, ce a fost lansat anul trecut și poartă numele de „Culoarea din viața ta”.

Mr.Levy – One Love feat. Straika DMr.Levy – One Love feat. Straika D

După lansarea piesei intitulate „Noul Dans”, alături de DJ Mack, unul dintre cei mai arpeciați artiști de raggae-rap din România și anume Mr.L

Premieră: Esra feat Mr. Levy – RevanșaPremieră: Esra feat Mr. Levy – Revanșa

Esra continuă „Revanșa”. După „Obosit”, cu Samurai, jumătatea trupei In Extremis lansează astăzi a doua piesă ce va fi inclusă pe tracklist-ul primului său material solo. Așadar, astăzi ascultăm piesa ce dă și numele materialului, „Revanșa”.

Mr.Levy – Noul Dans feat. DJ MackMr.Levy – Noul Dans feat. DJ Mack

În urmă cu puțin timp, unul dintre cei mai apreciați artiști de raggae-rap din România și anume Mr.Levy a lansat pe canalul său oficial de Youtube o nouă piesă extrasă de pe cel mai recent material al acestuia, ce poartă numele de ”Culoarea din viața ta”.

Mr.Levy – Tu nu vezi feat. ViLLyMr.Levy – Tu nu vezi feat. ViLLy

După ce a lansat „Mie dor” în colaborare cu Monsieur Lezard,  Mr.Levy ne prezintă „Tu nu vezi”, una dintre piesele extrase de pe noul său materialul intitulat „Culoarea din viaţa ta”.

Mr.Levy – Mi-e dor feat. Monsieur LezardMr.Levy – Mi-e dor feat. Monsieur Lezard

În urmă cu două zile, unul dintre cei mai apreciați artiști de raggae-rap ai țării noastre și anume Mr.L

Mr.Levy – Oh BabyMr.Levy – Oh Baby

În urmă cu o săptămâna, unul dintre cei mai apreciați artiști români ai stilului de raggae-rap și anume Mr.Levy, lansa pe canalul său oficial de Youtube piesa intitulată ”Rutina”.

Mr.Levy – Rutina feat. Chakal & DJ Faibo XMr.Levy – Rutina feat. Chakal & DJ Faibo X

Mr.Levy lansa în urmă cu două zile piesa intitulată ”S.O.S.”, alături de Rashid (C.I.A.) și DJ I-Gura the Doc, fiind extrasă de pe cel mai recent material al său ”Culoarea din viața ta”, ce poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al artistului.

Mr.Levy – S.O.S. (feat. Rashid & DJ I-Gura the Doc)Mr.Levy – S.O.S. (feat. Rashid & DJ I-Gura the Doc)

”Vreau Aer” a fost ultima piesă lansată de către Mr.Levy (ex. Cainele aka So’ldat), fiind extrasă de pe cel mai recent material al său intitulat ”Culoarea din viața ta”.

Mr.Levy – Vreau AerMr.Levy – Vreau Aer

Mr.Levy (ex. Cainele aka So’ldat) își continuă seria de piese extrase de pe ultimul său material intitulat ”Culoarea din viața ta”, ce a fost lansat pe data de 29 Octombrie a anului 2013.

Mr.Levy feat. FDD – Am NevoieMr.Levy feat. FDD – Am Nevoie

Pe 29 octombrie 2013, Mr. Levy a lansat materialul „Culoarea din viața ta”. Materialul conține un impresionant număr de 24 de piese și colaborări cu Cedry2k, DOC, C.I.A. și Rashid, 1 2 (Ais The Chef & Cumicu), ViLLy, Mario V, Faibo X, I-Gura, Undoo, Wicked, F.D.D.,

Mr. Levy – Educație fizică feat. DOCMr. Levy – Educație fizică feat. DOC

Mr. Levy a lansat pe 29 octombrie primul său album solo care se intutulează, după cum puteți observa în coperta de mai sus, „Culoarea din viața ta”.

Dj Undoo feat. Mr.Levy – CrazyDj Undoo feat. Mr.Levy – Crazy

Dj Undoo în colaborare cu Mr.Levy au lansat astăzi piesa „Crazy„, piesă interpretată de artistul reggae în limba engleză. Înregistrările au avut loc la Question Production, iar mix/master-ul a fost făcut de Dj Undoo.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..