NoutĂŢi paranoia13

Video: Samurai – Blestemul unui geniuVideo: Samurai – Blestemul unui geniu

 Pe data de 15 mai, membru al label-ului Paranoia13!, Samurai va lansa cel de-al treilea material de studio, intitulat „Jurnalul unui geniu rupt”.
 Piesa „Blestemul unui geniu” este extrasă de pe acest material și începând de astăzi puteți viziona videoclipul acestuia.

Faust – TraseeFaust – Trasee

 Faust ne prezintă astăzi prima piesă din acest an, aceasta se numește „Trasee” și este realizată pe un instrumental produs de către J Saw, membru al label-ului Paranoia13.

Phunk B – Pfff cu Faust, Ferat & DJ FlowPhunk B – Pfff cu Faust, Ferat & DJ Flow

 Phunk B, membru al label-ului Paranoia13, se află într-o perioadă productivă din punct de vedere muzical, ca drept dovadă sunt piesele lansate în ultimele săptămâni.

Phunk B – JegPhunk B – Jeg

 În cursul zilei de ieri, Phunk B, membru al label-ului Paranoia13, a lansat o nouă piesă, intitulată „Jeg”.
 Mix, masterul îi aparțin lui NCTK, cel cu care Phunk B colaborează în mod frecvent, iar instrumentalul este semnat de către PSoul.

Retrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a șaptea lună a acestui an s-a încheiat, motiv pentru care vă aducem la cunoștință toate noutățile din hip-hop, publicate pe site-ul nostru, atât din România, cât și din străinătate.

P13 Wear lansează un nou model de șapcă!P13 Wear lansează un nou model de șapcă!

  Cei de la Paranoia13 lansează un nou model de șapcă, acesta fiind, de fapt, primul model de șapcă al P13 Wear.

Phunk B – TrandafirPhunk B – Trandafir

 Pe parcursul acestei zile, Phunk B a făcut următorul anunț:
Piesa pe care o voi uploada este foarte personala.. nu m-as fi hotarat sa o uploadez daca nu consideram ca imi face un bine.. am zeci de piese ce nu vor ajunge la urechile nimanui pt ca scriu cu scopul de a ma linisti..

Video: Phunk B – Nu mi-e frică de moarte (Promo #1)Video: Phunk B – Nu mi-e frică de moarte (Promo #1)

 La începutul acestei luni vă anunțam că Phunk B, membru al label-ului Paranoia13 din Constanța urmează să lanseze materialul „Nu mi-e frică de moarte”.

Premieră: J Saw – Ce se-ntâmplă? (Video)Premieră: J Saw – Ce se-ntâmplă? (Video)

 După cum bine știți, J Saw se pregătește de lansarea materialului său de debut.

Video: J Saw – Ce se-ntâmplă? (Teaser)Video: J Saw – Ce se-ntâmplă? (Teaser)

 Paranoia13 a oferit culturii hip-hop din România o serie de artiști dedicați acestui stil de viață, artiști pe care publicul nostru îi apreciază, considerăm noi, la adevărata lor valoare.

Samurai și gAZAh au lansat întregul material „CEDEVIN” pe YouTube!Samurai și gAZAh au lansat întregul material „CEDEVIN” pe YouTube!

 Până azi-dimineață, Samurai și gAZAh au lansat, pe canalul oficial de YouTube al lui Samurai, cinci piese extrase de pe noul lor material intitulat „CEDEVIN”.

Concert: Paranoia13 prezintă: CASA DI SERPENTI @ Mangalia – 13.02.2016Concert: Paranoia13 prezintă: CASA DI SERPENTI @ Mangalia – 13.02.2016

 Pe data de 13 februarie, Paranoia13 prezintă CASA DI SERPENTI în clubul La Scena din Mangalia. Acest eveniment va fi marcat de un concert susținut de către Phunk B, J Saw, Ferat, XPL și Bugales, alături de invitați speciali, ale căror nume sunt încă necunoscute.

Video: Phunk B – Freestyle 2016 (Rămâi calm)Video: Phunk B – Freestyle 2016 (Rămâi calm)

 Unul dintre modurile prin care Phunk B s-a făuct remarcat pentru talentul tău liric este reprezentat de freestyle-urile pe care artistul respectiv obișnuia să le lanseze pe YouTube.

Samurai – Oricum ar fiSamurai – Oricum ar fi

 Samurai a lansat o nouă piesă pe canalul său oficial de Youtube, intitulată „Oricum ar fi”. Instrumentalul acesteia este produs de către D TrazZzo beats, iar mix/master-ul este realizat de către Maich.

Live: Samurai – Deschis prod. Maich @ HipHopLive (video)Live: Samurai – Deschis prod. Maich @ HipHopLive (video)

 Samurai a lansat în premieră piesa „Deschis” în cadrul sesiunilor de live pe care cei de la HipHopLive le organizează. Piesa este produsă de către Maich, iar înregistrarea a avut loc în studioul Royal Junkie Music, inginerul de sunet fiind Alex Mirea.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..