NoutĂŢi prhyme

Lyric Video: PRhyme – Mode feat. LogicLyric Video: PRhyme – Mode feat. Logic

 Pe parcursul anului 2015, Royce Da 5’9” și DJ Premier au lansat o variantă deluxe a albumului „PRhyme”, în tracklist-ul căruia se regăsește și piesa intitulată „Mode”.

Royce Da 5’9” anunță lansarea unui nou material!Royce Da 5’9” anunță lansarea unui nou material!

 Pe lângă activitatea muzicală desfășurată alături de DJ Premier sub egida PRhyme, Royce Da 5’9” activează și ca artist solo, lucru ce îl determină să pună bazele unui nou proiect muzical, urmând să lanseze un nou material discografic, pe parcursul acestui an.

Primul headliner al scenei hip hop din cadrul festivalului Airfield a fost anunțat!Primul headliner al scenei hip hop din cadrul festivalului Airfield a fost anunțat!

 Pentru mulți iubitori ai culturii hip hop, ediția de anul trecut a festivalului Airfield a reprezentat o experiență de neuitat, dat fiind faptul că nume mari ale acesteia au fost prezente în cadrul festivalului.

Retrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSound

Noul an este aici, iar înainte de a ne continua activitatea, dorim să ne amintim de ceea ce a însemnat luna decembrie pentru BlackSheepSound.
Ca de fiecare dată, conținutul pe care vi l-am prezentat a fost alcătuit din știri, evenimente, noi piese, videoclipuri, albume, etc.

PRhyme – Golden Era (feat. Joey Bada$$)PRhyme – Golden Era (feat. Joey Bada$$)

  Într-un articol anterior vă anunțam că data de 11 decembrie va găzdui lansarea unei ediții deluxe a albumului intitulat „PRhyme”, semnat de trupa cu același nume.

Video: Slaughterhouse – R.N.SVideo: Slaughterhouse – R.N.S

 Pe lista celor care au contribuit la realizarea coloanei sonore a filmului Southpaw, a cărui premieră va avea loc săptămâna aceasta, pe lângă Eminem și PRhyme (DJ Premier & Royce Da 5’9”) apare și numele trupei Slaughterhouse.

MF Doom, viitoarea colaborare de pe „PRhyme”MF Doom, viitoarea colaborare de pe „PRhyme”

Într-un interviu acordat de către New York Observer, despre închiderea legendarului D&D Studios, DJ Premier a anunțat un nou colaborator de pe „PRhyme”, acesta fiind MF Doom.

Album: DJ Premier și Royce da 5’9″ – PRhyme (Ascultă / Cumpără)Album: DJ Premier și Royce da 5’9″ – PRhyme (Ascultă / Cumpără)

DJ Premier şi Royce Da 5’9″ au muncit din greu pentru a ne prezenta astăzi albumul „PRhyme”, care a fost lansat în casa lor de discuri „PRhyme Records”.

Video: PRhyme – Courtesy ft. DJ Premier, Royce Da 5’9″Video: PRhyme – Courtesy ft. DJ Premier, Royce Da 5’9″

PRhyme m-a impresionat foarte șmecher cu această colaborare alături de Royce Da 5’9” și DJ Premier pe piesa ”Courtesy” ce acum beneficiază și de videoclip. Piesa a fost lansată în această dimineață pe Sway, iar de atunci cred că mulți ascultători o au pe repeat, merită.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..