NoutĂŢi Raheem DeVaughn

tabi Bonney – Need A Girl (feat. Raheem DeVaugh & TCB)tabi Bonney – Need A Girl (feat. Raheem DeVaugh & TCB)

tabi Bonney a urcat astazi pe contul sau oficial de SoundCloud o noua piesa. Aceasta se numeste „Need A Girl” si este interpretata in colaborare cu Raheem DeVaugh si TCB. Va invitam sa ascultati melodia putin mai jos.

Mixtape: Raheem DeVaughn – Freedom FighterMixtape: Raheem DeVaughn – Freedom Fighter

Putem numi data de 11.1.11 „Ziua internationala a lansarilor de albume”? Cred ca da.
Raheem DeVaughn nu a ramas mai prejos si a scos si el un material audio. „Freedom Fighter” contine 17 piese si colaborari cu nume ca: Jill Scott, DJ Jazzy Jeff, Min. Louis Farrakhan, Dr.

DJ Kayslay – Justice (Feat. Sheek Louch, Styles P, Lloyd Banks, Tony Yayo & Raheem DeVaughn)DJ Kayslay – Justice (Feat. Sheek Louch, Styles P, Lloyd Banks, Tony Yayo & Raheem DeVaughn)

DJ Kayslay a realizat o piesa noua pentru mixtape-ul Rhyme Or Die si anume Justice.

Mixtape: Raheem DeVaughn – Jackin For Beats Vol. 2Mixtape: Raheem DeVaughn – Jackin For Beats Vol. 2

Raheem DeVaughn a lansat a doua editie a mixtape-ului „Jackin For Beats„. Acesta include artisti ca: Lil Wayne, Kelly Rowland, Chris Brown si altii.
1.Rhythm and Streets Intro
2.Bring It Back
3.Turn You On
4.Motivation
5.Yo Name Is (PRMMIX)
6.Raheem Speaks
7.For Your Type
8.Wet
9.L

Video: Raheem DeVaughn – Mo BettaVideo: Raheem DeVaughn – Mo Betta

Raheem DeVaughn a lansat un videoclip pentru piesa „Mo Betta” care se regaseste pe albumul „Love Behind the Melody” (2008). Acesta este regizat de catre „Pellegrino Productions„.

Video: Raheem DeVaughn – B.O.B.Video: Raheem DeVaughn – B.O.B.

Piesa „B.O.B.” extrasa de pe cel mai nou mixtape al acestuia, „Heemy Taught Me”, se bucura de un videoclip in regia lui Chris “Broadway” Romero. Pentru ca este vineri seara si e frumos sa fim romantici, va recomand sa urmariti macar o data clipul de mai jos.

Mixtape: Raheem DeVaughn – Heemy Taught MeMixtape: Raheem DeVaughn – Heemy Taught Me

Nominalizat la 3 premii Grammy, insusi denumitul “R&B Hippie Neo-Soul Rock Star” , Raheem DeVaughn ne prezinta cel de-al unsprezecelea mixtape al sau, „Hemmy Taught Me”.

Raheem DeVaughn – No BSRaheem DeVaughn – No BS

Raheem DeVaughn si-a ales provocarea de a face, sau mai bine spus, de a reface melodia lui Chris Brown – No Bullshit. Acesta are in plan si un album anul acesta intitulat A place called Loveland.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..