NoutĂŢi Red Cafe

Video: Red Cafe – Fully Loaded feat. Trey Songz & FabolousVideo: Red Cafe – Fully Loaded feat. Trey Songz & Fabolous

Red Cafe continuă promovarea mixtape-ului „American Psycho” prin lansarea unui nou videoclip. Melodia ce beneficiază de acesta poartă numele „Fully Loaded” și îi are ca invitați pe Trey Songz și Fabolous. Producția piesei este asigurată de K.E.

Video: French Montana – Headquarters (feat. Red Cafe & Chinx Drugz)Video: French Montana – Headquarters (feat. Red Cafe & Chinx Drugz)

French Montana revine astazi cu un nou videoclip pentru noi. Piesa aleasa se numeste „Headquarters”, este un feat. cu Red Cafe si Chinx Drugz si este extrasa de pe mixtape-ul „Coke Boys 3” gazduit de Evil Empire.

Video: Red Cafe – His StoryVideo: Red Cafe – His Story

Red Cafe ne spune astazi „povestea sa” intr-un nou videoclip. Melodia „His Story” este extrasa de pe mixtape-ul „Hell’s Kitchen”.

French Montana feat. Jadakiss, Styles P, Red Cafe, Fat Joe & Uncle Murda – Shot Caller (Remix)French Montana feat. Jadakiss, Styles P, Red Cafe, Fat Joe & Uncle Murda – Shot Caller (Remix)

Astazi se pare ca este ziua in care piesele beneficieaza de cate un remix. Piesa, „Shot Caller” a lui French Montana pe care a colaborat cu Jadakiss, Styles P, Red Cafe, Fat Joe si Uncle Murda, , vine astazi intr-o varianta noua, remixata. Mai jos aveti link-ul.

Red Cafe – Gangsta Love (Feat. Mansion TUTT)Red Cafe – Gangsta Love (Feat. Mansion TUTT)

Red Cafe a lansat o noua piesa, aceasta se numeste ”Gangsta Love” si este in colaborare cu Mansion TUTT.

Raekwon Feat. Big Bub – We Ride TogetherRaekwon Feat. Big Bub – We Ride Together

The Chef a realizat o noua colaborare cu Big Bub, de data aceasta preluand instrumentalul piesei „Fly Together„, piesa apartinand lui Red Cafe si Ryan Leslie. Este o varianta proprie a celor doi care sper sa va placa si voua.

Video: Red Cafe – Keep BallinVideo: Red Cafe – Keep Ballin

Red Cafe a realizat un videoclip interesant pentru una din piesele care se regasesc pe mixtape-ul „Hells Kitchen„. Imaginile ii surpind si pe Fabolous, Trey Songz, Lloyd Banks, Floyd Mayweather, 50 Cent, dar si cateva femei pe care merita sa le admirati.

Mixtape: Red Cafe – Hells Kitchen (2012)Mixtape: Red Cafe – Hells Kitchen (2012)

Zilele trecute v-am prezentat o piesa de pe acest material, iar astazi a venit vremea sa va fac cunostinta cu intregul mixtape semnat de Red Cafe. Acesta se numeste „Hells Kitchen” si este disponibil gratuit pentru download.

Red Cafe – Can You Hear Me RunningRed Cafe – Can You Hear Me Running

Red Cafe este un artist apreciat de multa lume pentru stilul sau muzical. Mai jos puteti asculta piesa „Can You Hear Me Running„, care mie imi place foarte mult. Asteptam cu nerabdare si noul mixtape care va fi lansat maine.

King Louie – Too Cool (Remix) (Feat. 2 Chainz & Red Cafe)King Louie – Too Cool (Remix) (Feat. 2 Chainz & Red Cafe)

Va prezint remixul piesei Too Cool semnata King Louie feat 2 Chainz & Red Cafe.

Video: Red Cafe – Let It GoVideo: Red Cafe – Let It Go

Red Cafe nu da semne de oboseala. Acesta tocmai si-a lansat clipul piesei „Let It Go”.
Clipul este compuns din secvente inregistrate de-a lungul anului din concerte si evenimente la care acesta a participat. Un videoclip dedicat in totalitate fanilor.

Red Cafe – Let’s Go (Dope Boy) (Feat. Diddy)Red Cafe – Let’s Go (Dope Boy) (Feat. Diddy)

Red Cafe are o surpriza pentru voi si anume o colaborare cu Diddy pentru piesa Let’s Go (Dope Boy).

Video: Red Cafe – Fly Together (Feat. Ryan Leslie & Rick Ross)Video: Red Cafe – Fly Together (Feat. Ryan Leslie & Rick Ross)

Red Cafe revine in prim-plan cu un nou videoclip. Vorbim despre piesa „Fly Together” realizata impreuna cu Ryan Leslie si Rick Ross.

Video: Red Cafe – The Realest (Feat. Lloyd Banks & Fabolous)Video: Red Cafe – The Realest (Feat. Lloyd Banks & Fabolous)

Red Cafe ne ofera un nou videoclip pentru o inregistrare la care au mai lucrat Lloyd Banks si Fabolous. „The Realest” face parte de pe ultimul material al artistului, mixtape-ul „Above The Cloudz„.

Red Cafe – N****s In Paris (Remix)Red Cafe – N****s In Paris (Remix)

Red Cafe s-a gandit sa aduca in atentia fanilor o alta versiune a piesei „Niggas In Paris” interpretata de mai marii Jay-Z si Kanye, piesa extrasa de pe albumul „Watch The Throne”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..