NoutĂŢi shatyr

Tonik Obiektiv feat Melanie – Sentimente prafuiteTonik Obiektiv feat Melanie – Sentimente prafuite

Tonik Obiektiv revine cu un nou single, extras de pe noul material discografic, „Unul pentru toti si toti pentru ei„.

Tonik Obiektiv feat Mr.Levy – Suflet RatacitTonik Obiektiv feat Mr.Levy – Suflet Ratacit

Piesa se numeste „Suflet ratacit” si este o colaborare cu Mr Levy, de producţia instrumentalului s-a ocupat Neko si Silviu Stefan ( mandolina), iar de mixaj si master Shatyr (Tempesta Productions).

Tonik Obiektiv feat Shobby & Marijuana – IndiferentaTonik Obiektiv feat Shobby & Marijuana – Indiferenta

Obiektiv Music va prezinta un nou single extras de pe albumul “Unul pentru toti si toti pentru ei”, semnat Tonik Obiektiv, materialul se va lansa oficial duminica 5 iunie in Club Wings incepand cu ora 19:00.

Video: Tonik Obiektiv – O noua atitudine ft. DJ Daniel DoicescuVideo: Tonik Obiektiv – O noua atitudine ft. DJ Daniel Doicescu

Va invit sa urmariti mai jos al treilea videoclip care promoveaza albumul „Unul pentru toti si toti pentru ei„, piesa se numeste „O noua atitudine” si este realizata in colaborare cu Dj Daniel Doicescu si Dan InSecta .V

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..