NoutĂŢi Tity Boi

Tity Boi ft. T.I. – Spend It (Remix)Tity Boi ft. T.I. – Spend It (Remix)

Un alt remix isi face loc in online. De data aceasta este randul lui Tity Boi sa dea rime pe piesa lui T.I. „Spend It”.
Mai devreme v-am prezentat originalul piesei cu 2 Chainz.

2 Chainz (Tity Boi) – 10 Summaz (Feat. Rick Ross)2 Chainz (Tity Boi) – 10 Summaz (Feat. Rick Ross)

2 Chainz si Rick Ross si-au unit fortele pentru un nou single. Piesa „10 Summaz” este produsa de Sonny Digital (nume corelat cu beat-ul piesei „Racks„).

CyHi Da Prynce – So Emotional (Feat. Tity Boi)CyHi Da Prynce – So Emotional (Feat. Tity Boi)

Piesa „So Emotional” va face parte de pe mixtape-ul „Royal Flush 2„. Asteptam cu interes noul material discografic al lui CyHi.

Busta Rhymes Feat. Gucci Mane & Tity Boi – Murder (Mastered)Busta Rhymes Feat. Gucci Mane & Tity Boi – Murder (Mastered)

Busta a lansat o noua piesa. La inceput au existat dubii in legatura cu datele despre aceasta, insa, se pare ca „Murder” este produsa de Tha Bizness si Kuddie Fresh.

Trae Tha Truth – Duffle Bag (Feat. Boo Rossini & Tity Boi)Trae Tha Truth – Duffle Bag (Feat. Boo Rossini & Tity Boi)

Aceasta piesa va face parte de pe viitorul album „Everybody Eats” al lui Bigga Rankin impreuna cu echipa Cool Running DJ’s. Nu uitati nici ca albumul „Street King” al lui Trae Tha Truth va aparea pe 28 iunie.

Mixtape: Yung Joc – Ready To FlyMixtape: Yung Joc – Ready To Fly

Yung Joc a lansat un mixtape care include atat piese recent lansate cat si unele in prima auditie. Printre invitati se numara: Tity Boi, Yo Gotti, Gucci Mane, 8Ball, Juicy J, dar si altii.
01. Yung Joc – Intro [Prod. By Cheeze Beatz]
02. Yung Joc – Deuces (Feat. Tity Boi) [Prod.

Video: Young Jeezy Feat. Tity Boi – Count It UpVideo: Young Jeezy Feat. Tity Boi – Count It Up

Decatur Dan a jucat din nou rolul de director pentru videoclipul lui Young Jeezy si Tity Boi. In ceea ce priveste albumul „TM103„, inca nu se cunosc date exacte cu privire la lansarea lui.

Dolla Boy feat Tity Boi (Playaz Circle) – Get My Grind OnDolla Boy feat Tity Boi (Playaz Circle) – Get My Grind On

Piesa asta este pe replay de 2 ore. Efectiv nu ma mai satur de ea. Dolla Boy a facut treaba buna cu acest remix. Are flow, are bass, are tot ce ii trebuie unei piese rap care sa te zdruncine.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..