NoutĂŢi vado

Vado – Be LikeVado – Be Like

”Stop Being Greedy” este cel mai recent freestyle lansat de către Teeyon Winfree sau mult mai bine cunoscut sub numele său de scenă Vado, alături de colegul său de label Antonie McColister aka Ace Hood pe SoundCloud!
Deși freestyle-ul a fost lansat ieri, se pare că Vado își con..

Vado feat. Rick Ross & French Montana – Look Me In My EyesVado feat. Rick Ross & French Montana – Look Me In My Eyes

Rapperul american Teeyon Winfree sau mult mai bine cunoscut sub numele său de scenă Vado, a lansat o nouă piesă pe Soundcloud! Aceasta se intitulează ”Look Me In My Eyes” și este o colaborare cu William Leonard Roberts II aka Rick Ross și Karim Kharbouch sau mai bine cunoscut dre..

Video: Vado Feat. Raekwon – Fast LaneVideo: Vado Feat. Raekwon – Fast Lane

Vado ne prezintă un videoclip produs de către Itchy House Films pentru „Fast Lane”, piesa în colaborare cu Raekwon și extrasă de pe mixtape-ul „Slime Flu 4”. Materialul se poate descărca gratuit de aici.

Video: J Star – Clap Clap Clap (feat. Twista & Vado)Video: J Star – Clap Clap Clap (feat. Twista & Vado)

In aceasta seara, J Star revine cu un nou videoclip. Piesa promovata se numeste „Clap Clap Clap” si este un feat. cu Twista si Vado. Single-ul a fost produs de Boi-1da si este extras de pe mixtape-ul „Free Agent” care a fost gazduit de DJ Mustard si care poate fi gasit aici.

Vado – Off HiatusVado – Off Hiatus

Vado revine astazi in atentia noastra cu un nou single. Aceasta piesa se numeste „Off Hiatus” si se pare ca vor mai urma si alte melodii de la artist in viitorul apropiat. Pana atunci, va invitam sa ascultati putin mai jos „Off Hiatus”.

Vado – We Out ChyeaVado – We Out Chyea

In aceasta seara avem placerea sa va prezentam un nou single ce poarta amprenta lui Vado. Piesa a fost denumita „We Out Chyea” si poate fi ascultata sau descarcata putin mai jos.

Bizzy Crook – Make It Back (feat. Vado)Bizzy Crook – Make It Back (feat. Vado)

Bizzy Crook lucreaza la viitorul sau EP ce se va numi „P.S. I’m Sorry 2”, iar astazi ne ofera la ascultare o noua piesa extrasa de pe acesta. Melodia poarta numele „Make It Back” si a fost realizata in colaborare cu Vado.

Lloyd Banks – We Run The Town (feat. Vado)Lloyd Banks – We Run The Town (feat. Vado)

Ce au in comun Lloyd Banks si Vado? Raspunsul il primim astazi: melodia „We Run The Town”. Beat-ul este asigurat de Automatik, iar melodia poate fi ascultata in cele ce urmeaza. Incepand cu 11 iulie, va fi disponibil si noul material al lui Lloyd Banks, „V6”.

Cam’ron (feat. Vado) – Womens Threats + Go Uptown + DaDaDoe + Oughta Know By NowCam’ron (feat. Vado) – Womens Threats + Go Uptown + DaDaDoe + Oughta Know By Now

Cam’ron si Vado au revenit astazi dupa o pauza de cateva zile cu noi piese din seria „UnLost Files”. Astfel, incepand de astazi putem asculta 4 noi piese realizate de cei 2 artisti.

Vado – What Lies BeneathVado – What Lies Beneath

Vado iese in prim plan in aceasta dimineata cu o noua melodie din seria „UnLost Files”. Piesa despre care va spuneam se numeste „What Lies Beneath” si a fost produsa de araabMUZIK.

Cam’ron (feat. Vado) – After That Paper + Aint Gonna Happen + HarlemCam’ron (feat. Vado) – After That Paper + Aint Gonna Happen + Harlem

Cam’ron ne prezinta astazi, dupa o scurta pauza, inca 3 piese din seria „UnLost Files”. Prima este o colaborare intre Cam’ron, Vado si Sen City si se numeste „After That Paper”.

Cam’ron (feat. Vado) – Suga + Slimes AtCam’ron (feat. Vado) – Suga + Slimes At

Cam’ron ne prezinta in aceasta dimineata inca 2 piese lansate in seria „UnLost Files” despre care v-am vorbit recent.

Cam’ron – Panasonic (feat. Vado)Cam’ron – Panasonic (feat. Vado)

Astazi ne face placere sa va prezentam o noua piesa din seria „UnLost Files”. Ca de obicei, Cam’ron face echipa cu Vado si ne ofera la ascultare single-ul „Panasonic”. Putin mai jos puteti gasi aceasta piesa.

Cam’ron – Where The Mali At (feat. Vado)Cam’ron – Where The Mali At (feat. Vado)

Cam’ron ne mai incanta astazi cu inca o piesa din seria „UnLost Files”.

Cam’ron – Sweet Thang (feat Vado & Sky-Lin)Cam’ron – Sweet Thang (feat Vado & Sky-Lin)

Cam’ron a lansat in aceasta dimineata inca o piesa din seria „UnLost Files”. Piesa poarta numele de „Sweet Thang” si este o colaborare cu Vado si Sky-Lin.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..