NoutĂŢi videoclip

Video: Releveu – Respiră-teVideo: Releveu – Respiră-te

Releveu a lansat de curând un videoclip pentru o nouă piesă, aceasta se intitulează „Respiră-te”. Instrumentalul piesei este realizat de către Cosmano în cadrul label-ului Strada Zece. Mix-ul și master-ul piesei a fost realizat de către Benzen la Cutover Studio.

Noul videoclip B.U.G. Mafia va fi lansat pe 24 aprilieNoul videoclip B.U.G. Mafia va fi lansat pe 24 aprilie

 După cum puteți observa din poza atașată mai sus, luni, pe data de 24 aprilie, probabil cea mai cunoscută trupă din hip hop-ul autohton, B.U.G. Mafia,  vor lansa videoclipul piesei „#BBB”.
 Lansarea va avea loc pe canalul de YouTube aparținând B.U.G.

Video: B.U.G. Mafia – Pe coastăVideo: B.U.G. Mafia – Pe coastă

După lansarea piesei „Pe coastă” ce a avut loc la jumătatea lunii mai, aparținând uneia dintre cele mai reprezentative trupe din hip hop-ul românesc, și anume B.U.G. Mafia. Iată că a venit momentul ca aceasta să primească un videoclip.

Următorul videoclip B.U.G. Mafia e al vostru!Următorul videoclip B.U.G. Mafia e al vostru!

 Una dintre cele mai longevive trupe din hip hop-ul românesc, B.U.G. Mafia, se pregătește să lanseze videoclipul unei noi piese. Pentru această inițiativă ei apelează la susținerea celor care le susține muzica.

VIDEO: Alexandru – Prima zăpadă (prod. SEZ)VIDEO: Alexandru – Prima zăpadă (prod. SEZ)

 Alexandru revine cu un nou proiect video, intitulat „Prima zăpadă”. Instrumentalul piesei a fost produs de SEZ, de mixaj și masterizare ocupându-se Chițu Ionuț Andrei (Anormal Studio).

VIDEO: Reckaze a lansat videoclipul piesei „Ochelari de Soare”!VIDEO: Reckaze a lansat videoclipul piesei „Ochelari de Soare”!

Rapper-ul Reckaze revine în forță în 2016 cu un beat contagios produs de Peter Haze. Artistul a lansat single-ul „Ochelari de soare”, marcând astfel și prima colaborare cu Roton Music.

Video: Brain Potion X Ars – Ciluială (feat. Mihai Sorohan)Video: Brain Potion X Ars – Ciluială (feat. Mihai Sorohan)

La câteva zile după ce a lansat brand-ul de streetwear Molie, alături de Elena Diana Răduț, Brain Potion revine cu un nou proiect muzical.

Un „Moment urban” cu suflet de la Brain Potion și Dj Dash (Video)Un „Moment urban” cu suflet de la Brain Potion și Dj Dash (Video)

După ce a lansat piesa „Liniște”, Brain Potion revine cu un nou proiect care surprinde sufletul orașului, de data aceasta în colaborare cu Dj Dash. Piesa este intitulată „Moment urban” și beneficiază de un videoclip realizat în totalitate de Brain Potion.

VIDEO: Alexandru – Autoportret (Unic Production Mixtape)VIDEO: Alexandru – Autoportret (Unic Production Mixtape)

După „Déviation”, „Cuvântu”, „25.4”, „Dezinformați” și „Umbre”, Unic Production revine cu cea de a 6-a piesă extrasă de pe primul „Unic Production Mixtape”.

VIDEO: Subsemnatu a lansat primul videoclip din 2015! Vezi „Subs e razna”!VIDEO: Subsemnatu a lansat primul videoclip din 2015! Vezi „Subs e razna”!

Subsemnatu revine cu primul proiect video pentru anul 2015, menit să ilustreze piesa „Subs e razna”. Melodia este extrasă de pe cel mai recent album al artistului, „Revanșa”, lansat în a doua jumătate a anului trecut.

Video: Mutu – ImaginiVideo: Mutu – Imagini

Mutu, pe care probabil îl cunoaștem cu toții încă de pe vremea când activa în trupa ViolLent, revine cu videoclipul piesei „Imagini”.

Video: Juicy J Feat. Wiz Khalifa – Smoke A NiggaVideo: Juicy J Feat. Wiz Khalifa – Smoke A Nigga

Juicy J ne prezintă cel mai recent videoclip al său, cel al piesei „Smoke A Nigga”, pentru care a colaborat cu Wiz Khalifa. Această piesă a fost produsă de Mike WiLL Made-It, în timp ce videeoclipul a fost regizat de Jonathan Andrade.

Video: Subsemnatu – În acțiune  Feat. Dj EmVideo: Subsemnatu – În acțiune Feat. Dj Em

După „Ochelari de Soare”, „Senzațional”, „Unde sunt Banii?” și „Grinder Style”, Subsemnatu revine cu cel de-al cincilea videoclip menit să promoveze viitorul album „Revanșa”.

Video: Jeezy Feat. Future – No TearsVideo: Jeezy Feat. Future – No Tears

Jeezy ne prezintă videoclipul piesei „No Tears”, piesă ce va fi inclusă pe viitorul său album, „Seen It All: The Autobiography”. Aceasta a fost produsă de Mike WiLL Made It, în timp ce videoclipul, filmat în St. Thomas, a fost regizat de Eif Rivera.

Video: El Nino – Viața meaVideo: El Nino – Viața mea

Așa cum ne-a promis, El Nino ne prezintă în această seară videoclipul piesei „Viața mea”. Această piesă este inclusă pe albumul „Pe Limba Noastră”, a fost produsă de Soly Beats.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..