NoutĂŢi Waka Flocka

Future – Mind Blown (feat. 2 Chainz & Waka Flocka)Future – Mind Blown (feat. 2 Chainz & Waka Flocka)

Future ne-a oferit în această dimineață un nou single ce poartă numele „Mind Blown”. Melodia este realizată alături de 2 Chainz și Waka Flocka și urmează să fie inclusă pe mixtape-ul „Super Future / Fire Marshall Future”.

Video: Trae Tha Truth – I Got Em (feat. Waka Flocka)Video: Trae Tha Truth – I Got Em (feat. Waka Flocka)

Trae Tha Truth continuă astăzi să își promoveze mixtape-ul „Tha Blackprint”, realizând un nou videoclip pentru o piesă extrasă de pe acest material. Melodia aleasă de această dată se numește „I Got Em”, este un feat. cu Waka Flocka și a fost produsă de Kaleon.

Video: DJ Scream – Hood Rich Anthem (feat. 2 Chainz, Future, Waka Flocka, Yo Gotti & Gucci Mane)Video: DJ Scream – Hood Rich Anthem (feat. 2 Chainz, Future, Waka Flocka, Yo Gotti & Gucci Mane)

DJ Scream ne-a oferit astăzi un nou videoclip, piesa aleasă fiind „Hood Rich Anthem”. Melodia este realizată alături de 2 Chainz, Future, Waka Flocka, Yo Gotti și Gucci Mane, urmând să fie inclusă pe materialul „Long Live The Hustle” ce va fi lansat pe 20 noiembrie.

Video: Waka Flocka – Fist Pump (feat. B.O.B.)Video: Waka Flocka – Fist Pump (feat. B.O.B.)

Extrasa de pe materialul „Triple F Life”, piesa „Fist Pump„ beneficiaza de astazi de videoclip. Pentru aceasta melodie, Waka Flocka a realizat o colaborare cu B.O.B. . De regia clipului s-au ocupat cei de la Blind Folks Vision si FTS Creative.

Soulja Boy – Extendos (feat. Game & Waka Flocka)Soulja Boy – Extendos (feat. Game & Waka Flocka)

Soulja Boy revine astazi in atentia noastra cu un nou single. Piesa se numeste „Extendos” si este un feat. cu Game si Waka Flocka. Melodia a fost produsa de Yound Chop si poate fi ascultata sau descarcata putin mai jos.

Video: Waka Flocka – Candy Paint & Gold Teeth (feat. Bun B & Ludacris)Video: Waka Flocka – Candy Paint & Gold Teeth (feat. Bun B & Ludacris)

La doar cateva zile de la lansarea oficiala a albumului „Triple F Life”, Waka Flocka revine cu inca un videoclip. Piesa aleasa poarta numele „Candy Paint & Gold Teeth” si este interpretata in colaborare cu Bun B si Ludacris. Videoclipul a fost regizat de Mr.

Video: Waka Flocka – Let Dem Guns Blam (feat. Meek Mill)Video: Waka Flocka – Let Dem Guns Blam (feat. Meek Mill)

In ziua lansarii oficiale a albumului „Triple F Life”, Waka Flocka ne face cadou un nou clip. Piesa promovata se numeste „Let Dem Guns Blam” si este un feat. cu Meek Mill. Melodia a fost produsa de Southside, in timp ce videoclipul a fost regizat de Jeff Reyes.

Video: Waka Flocka – Rooster In My RariVideo: Waka Flocka – Rooster In My Rari

Waka Flocka a lansat astazi un nou videoclip. Piesa pe care artistul a ales-o pentru clip poarta numele „Rooster In My Rari” si este extrasa de pe materialul „Triple F Life” ce va fi lansat oficial maine.

Waka Flocka – Get Low (feat. Nicki Minaj, Tyga & Flo Rida)Waka Flocka – Get Low (feat. Nicki Minaj, Tyga & Flo Rida)

Waka Flocka se pregateste de lansarea albumului „Triple F Life” ce va avea loc pe data de 12 iunie 2012, iar pana atunci ne ofera un nou single. Piesa despre care va spuneam se numeste „Get Low” si este un feat. cu Nicki Minaj, Tyga si Flo Rida.

Video: N.O.R.E. – Lehhhgooo (feat. Busta Rhymes & Waka Flocka)Video: N.O.R.E. – Lehhhgooo (feat. Busta Rhymes & Waka Flocka)

La 2 luni de la lansarea mixtape-ului „Crack On Steroids”, N.O.R.E. ne ofera un nou videoclip. Piesa se numeste „Lehhhgooo” si este extrasa de pe materialul despre care va spuneam.

Waka Flocka – Lurkin (feat. Plies)Waka Flocka – Lurkin (feat. Plies)

Albumul lui Waka Flocka denumit „Triple F Life” este aproape de lansarea sa oficiala care va avea loc pe data de 12 iunie 2012. Incepand de astazi, putem asculta o noua piesa ce se afla pe acest material. Aceasta se numeste „Lurkin” si este un feat. cu Plies.

Maino – Mobbin (feat. Waka Flocka)Maino – Mobbin (feat. Waka Flocka)

In ultima perioada v-am prezentat pe site mai multe colaborari ale unor artisti cunoscuti cu Maino. Astazi, situatia este putin schimbata deoarece Maino a dat spre ascultare fanilor sai o noua piesa.

Waka Flocka – Guns Blam (feat. Meek Mill)Waka Flocka – Guns Blam (feat. Meek Mill)

Waka Flocka si Meek Mill au dat drumul unei noi colaborari azi pe piesa ce poarta numele „Guns Blam”. Piesa este extrasa de pe mixtape-ul „Baller Of The Year” oferit de The Syndicate si poate fi ascultata putin mai jos.

Video: Waka Flocka – I Don’t Really Care (feat. Trey Songz)Video: Waka Flocka – I Don’t Really Care (feat. Trey Songz)

Incepand cu 12 iunie va fi disponibil noul material al lui Waka Flocka, „Triple F Life: Friends, Fans, and Family”. Insa, pana atunci, melodia „I Don’t Really Care” a primit un videoclip ce a fost facut astazi public catre toti fanii lui Waka Flocka.

Mixtape: Game – California Republic (Cover)Mixtape: Game – California Republic (Cover)

Game pregateste un nou mixtape denumit „California Republic”, iar astazi ne prezinta cover-ul acestuia. Mixtape-ul va fi gazduit de DJ Skee si va include cel mai probabil colaborari cu artisti ca Rick Ross, Meek Mill, Drake, Waka Flocka, Wale si multi altii.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..