NoutĂŢi Yelawolf

Video: DJ Paul feat. Yelawolf & Jon Connor – Get AwayVideo: DJ Paul feat. Yelawolf & Jon Connor – Get Away

DJ Paul

 DJ Paul îi are ca invitați în cadrul proiectului său intitulat „Year of the Six” pe Yelawolf și Jon Connor. Alături de aceștia, artistul a lansat o nouă piesă.
 Piesa este extrasă din cadrul proiectului sus menționat și poartă numele de „Get Away”.

Video: Yelawolf – Shadows feat. Joshua HedleyVideo: Yelawolf – Shadows feat. Joshua Hedley

 În urmă cu două zile, Yelawolf a lansat un nou videoclip în mediul virtual, care poate fi vizionat prin intermediul canalului de YouTube YelawolfVEVO.

Yelawolf a lansat un nou material audio!Yelawolf a lansat un nou material audio!

  Deși lucrează pentru lansarea albumului intitulat „Trial By Fire”, din cadrul căruia v-am prezentat și piesa „Daylight”, alături de videoclipul acesteia, artistul american a lansat un nou material. Este vorba despre un E.P. ce poartă denumirea de „H.O.T.E.L. (House.Of.The.Endless.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

Video: Yelawolf – DaylightVideo: Yelawolf – Daylight

  Pe parcursul zilei de ieri, Yelawolf a lansat un nou videoclip, pentru o piesă ce poartă denumirea de „Daylight”, aceasta fiind extrasă din cadrul viitorului său material, intitulat „Trial By Fire”, a cărui lansare urmează să aibă loc pe parcursul acestei toamne.

Yelawolf – To Whom It May ConcernYelawolf – To Whom It May Concern

Yelawolf lucrează la un nou material, care este o continuare a LP-ului „Love Story” și poartă numele de „Trials By Fire”.
În același timp, artistul a lansat o nouă piesă, care însă nu face parte din tracklist-ul viitorului său material.

Video: Yelawolf – Devil In My VeinsVideo: Yelawolf – Devil In My Veins

 O altă piesă extrasă de pe albumul „Love Story” semnat de către Yelawolf care beneficiază de un videoclip este „Devil In My Veins”.
 Videoclipul acesteia vine la 4 luni de la lansarea celui din urmă, și anume cel al piesei „Johnny Cash”.

Video: Yelawolf – Best Friend (feat. Eminem)Video: Yelawolf – Best Friend (feat. Eminem)

 Luna aprilie a fost una productivă pentru Eminem, dovada fiind reprezentată de cele două colaborări care încă se bucură de un mare succes, și anume „Best Friend”, unde este invitatul lui Yelawolf, și „Speedom (WWC2)”, unde îl „ajută” pe Tech N9ne să depășească limitele ..

Rittz feat. Yelawolf and Shawty Fatt – ProfitRittz feat. Yelawolf and Shawty Fatt – Profit

Rittz a colaborat cu Yelawolf și Shawty Fatt pentru piesa „Profit”, piesă produsă de WLPWR. Aceasta va fi inclusă pe viitorul său album, „Next To Nothing”, album ce va reprezenta alăturarea sa oficială la casa de discuri Strange Music.

Video: Yelawolf – Growin Up In The Gutter (feat. Rittz)Video: Yelawolf – Growin Up In The Gutter (feat. Rittz)

Dupa ce a lansat mixtape-ul „Heart Of Dixie” pe care vi l-am prezentat aici, Yelawolf a lansat astazi si un videoclip. Piesa aleasa de el se numeste „Growin Up In The Gutter”, este un feat.

Mixtape: Yelawolf – Heart Of DixieMixtape: Yelawolf – Heart Of Dixie

Yelawolf ne-a oferit astazi la ascultare cel mai recent material al sau, si anume mixtape-ul „Heart Of Dixie”. Acesta contine 10 piese si a fost realizat alaturi de DJ Frank White si de producatorul M16. Va invitam sa il ascultati in cele ce urmeaza.

Yelawolf – Let Me OutYelawolf – Let Me Out

Cu doar o zi inainte de lansarea materialului „Heart Of Dixie”, Yelawolf scoate la suprafata o noua piesa. Melodia aleasa este „Let Me Out”. Produsa de M16, aceasta poate fi ascultata in continuarea acestui articol.

Yelawolf – Happy Fathers DayYelawolf – Happy Fathers Day

In aceasta dimineata, avem placerea de a va prezenta cel mai nou single lansat de Yelawolf. Piesa poarta numele „Happy Fathers Day” si este extrasa de pe viitorul proiect al artistului ce se va numi „Heart Of Dixie”.

Video: Yelawolf – MarijuanaVideo: Yelawolf – Marijuana

 

”Marijuana” este o piesa pe care Yelawolf a lansat-o si la care s-a gandit ca ar fi bine sa-i realizeze si un clip, fapt tocmai implinit. Artistul a fost ajutat de catre Figz, asadar vedeti ce a iesit.

Yelawolf – Rack City (Freestyle)Yelawolf – Rack City (Freestyle)

Piesa lui Tyga tinde sa fie un element de referinta in realizarea freestyle-urilor. Pe acelasi instrumental, a venit si randul lui Yelawolf sa ne ofere cateva versuri.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..