NoutĂŢi Young Jeezy

Video: Rick Ross Feat. Young Jeezy – War ReadyVideo: Rick Ross Feat. Young Jeezy – War Ready

William Roberts sau mult mai bine cunoscut de către publicul hip hop-ului din toată lumea sub numele de Rick Ross, a lansat pe Youtube un nou videoclip al piesei ”War Ready”, ce este extrasă de pe cel mai recent material al artistului intitulat „‘Mastermind”.

DJ Infamous feat. Young Jeezy, Ludacris, Juicy J, The Game & Yung Berg – Double CupDJ Infamous feat. Young Jeezy, Ludacris, Juicy J, The Game & Yung Berg – Double Cup

DJ-ul, producătorul şi fondatorul crew-ului The–Allies Dj Crew pe nume Marco Rodriguez–Diaz sau mult mai bine cunoscut sub numele său de scenă DJ Infamous, a lansat o nouă piesă.

Ludacris – Raised In The South feat. Young JeezyLudacris – Raised In The South feat. Young Jeezy

Ludacris îşi face astăzi revenirea în muzică prin lansarea unui nou single denumit „Raised In The South”. Melodia are rolul de a promova viitorul mixtape lansat de label-ul artistului, DTP Records.

Video: Young Jeezy – R.I.P. ft. 2 ChainzVideo: Young Jeezy – R.I.P. ft. 2 Chainz

Young Jeezy revine cu un nou videoclip lansat la o piesă numită „R.I.P.„, aceasta fiind în colaborare cu 2 Chainz.

Video: 50 Cent – Major Distribution feat. Snoop Dogg & Young JeezyVideo: 50 Cent – Major Distribution feat. Snoop Dogg & Young Jeezy

Mult-așteptatul videoclip al piesei „Major Distribution”, semnată de 50 Cent, și-a făcut în sfârșit apariția pe canalul oficial de YouTube al artistului.

Cap1 – Gang Bang feat. Game & Young JeezyCap1 – Gang Bang feat. Game & Young Jeezy

Până la lansarea mixtape-ului „T.R.U. 2 It” ce va avea loc la sfârșitul acestei luni, pe 29 ianuarie, Cap1 ne invită să ascultăm un nou single. Piesa poartă numele „Gang Bang” și îi are că invitați pe Game și Young Jeezy.

50 Cent – Major Distribution feat. Snoop Dogg & Young Jeezy50 Cent – Major Distribution feat. Snoop Dogg & Young Jeezy

„Street King Immortal” se anunță a fi unul dintre cele mai interesante albume ale anului viitor. Așa că până pe 26 februarie când materialul se va putea găsi în playlist-urile noastre, vă invităm să ascultați un nou single extras de pe acesta.

Video: Young Jeezy – How It Feel feat. Lil LodyVideo: Young Jeezy – How It Feel feat. Lil Lody

Young Jeezy revine astăzi în atenția noastră cu un nou videoclip ce promovează cel mai recent mixtape al său, denumit „Its Tha World”.

Juicy J – Show Out feat. Young Jeezy & Big SeanJuicy J – Show Out feat. Young Jeezy & Big Sean

Juicy J ne prezintă astăzi un nou single ce a fost realizat în colaborare cu Young Jeezy și Big Sean. Melodia poartă numele „Show Out” și urmează să fie inclusă pe albumul „Stay Trippy” al lui Juicy J, ce va fi lansat anul viitor.

Video: Young Jeezy – Get RightVideo: Young Jeezy – Get Right

Young Jeezy revine astăzi cu un nou videoclip. Piesa aleasă să beneficieze de acesta se numește „Get Right” și se bucură de producție semnată de Black Metaphor. Videoclipul a fost regizat de TAJ și poate fi urmărit în continuarea acestui articol.

Video: The Game – I Remember feat. Future & Young JeezyVideo: The Game – I Remember feat. Future & Young Jeezy

The Game își continuă seria „Sunday Service”, iar astăzi ne oferă clipul piesei „I Remember”, pe care a interpretat-o alături de Future și Young Jeezy. Piesa este cea de-a 3-a din serie și vine după „Celebration (Remix)” și „Holy Water”.

Ne-Yo – All She Wants feat. Young Jeezy & RaVaughnNe-Yo – All She Wants feat. Young Jeezy & RaVaughn

La doar câteva zile de la lansarea oficială a albumului lui Ne-Yo, denumit „R.E.D.”, astăzi vă invităm să ascultați unul din bonus track-urile acestui material. Melodia poartă numele „All She Wants” și este o colaborare cu Young Jeezy și RaVaughn.

Young Jeezy – We Done It AgainYoung Jeezy – We Done It Again

Realegerea lui Barack Obama în funcția de președinte al Statelor Unite l-a inspirat pe Young Jeezy la crearea unei noi piese denumite „We Done It Again”. Melodia a fost produsă de Cool & Dre și Sap și poate fi ascultată în continuarea acestui articol.

Gucci Mane – Respect Me (feat. Rick Ross)Gucci Mane – Respect Me (feat. Rick Ross)

Conflicul dintre Gucci Mane și Young Jeezy se amplifică, astfel că Gucci Mane s-a hotărât să ne mai ofere o piesă în care face referire la Jeezy. Melodia „Respect Me” este interpretată alături de un alt inamic al lui Jeezy, și anume Rick Ross.

Freddie Gibbs – Go For It (feat. Young Jeezy)Freddie Gibbs – Go For It (feat. Young Jeezy)

In aceasta seara avem ocazia sa ascultam o noua piesa ce urmeaza sa fie inclusa pe materialul „Baby Face Killa” al lui Freddie Gibbs. Melodia despre care va spuneam se numeste „Go For It” si este realizata in colaborare cu Young Jeezy, fiind produsa de Bobby Kritical.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..