MIC Check

 În urmă cu două zile, cei de la MIC Check și-au reluat activitatea, începând un nou sezon, al treilea la număr! Acest lucru a fost înfăptuit prin lansarea unui nou episod al emisiunii respective, în afara Radioului Guerrilla, ci în propriul lor studio.

 Astfel, MIC Check revine într-un format îmbunătățit, mai libertin, întrucât restricțiile care au fost impuse limbajului în edițiile precedente au fost înlăturate. De asemenea, conform spuselor celor de la MIC Check, vor reveni și înregistrările video ale freestyle-urilor de la finalul emisiunilor, un lucru îmbucurător pentru cei care o îndrăgesc.

 Invitații episodului al 62-lea au fost Phunk B, Macanache și Dilimanjaro, trei dintre cei patru artiști care formează trupa proaspăt formată 4G, al patrulea fiind NCTK, dar și câțiva invitați surpriză. Aceștia au discutat cu Vlad Dobrescu și al său coleg despre felul în care s-a format trupa lor, și nu numai.

 Înregistrarea ediției respective se găsește pe SoundCloud, loc în care vor fi publicate și cele următoare.

 Mai multe detalii despre modul în care vor evolua lucrurile în cadrul MIC Check, puteți afla în rândurile ce urmează:

ÎNCEPE SEZONUL 3!
Hai să vă povestesc ce am mai făcut! Am luat o mică pauză vara asta pentru că ne place, de la sezon la sezon, să ducem treaba la un alt nivel. Dacă anul trecut am readus hip hop-ul în FM, anul ăsta am construit un studio pentru transmisii live. Săptămâna trecută am înregistrat primul episod în noul nostru cuib, alături de Macanache, Phunk B, Dilimanjaro şi Vlad Flueraru. A ieşit, după părerea mea, mult mai tare decât ce am făcut până acum, e altceva când facem emisiunea în studioul propriu. Din decembrie emisiunile o să fie live, cu transmisie video pe Facebook. Pentru episoadele filmate la Guerrilla nu am avut voie să punem nimic pe Youtube, dar începând cu episodul ăsta revenim şi cu filmări ale freestyle-urilor, cum aveam în sezonul 1. Revenim şi pe soundcloud, acum au reguli noi care ne permit să postăm emisiunile acolo fără probleme. Situația cu Guerrilla e încă neclară, şi noi şi ei ne dorim să continuăm colaborarea, deocamdată ne gândim să difuzăm pe FM variante cenzurate ale emisiunilor pe care o sa le facem. Lucrăm şi la o aplicație, şi când e gata o să lansăm MIC Check Radio, un post care va emite 24 de ore din 24 si care va putea fi ascultat pe telefon sau web. Pe lângă emisiunea noastră o să mai fie şi altele, specializate pe genuri înrudite cu hip hop-ul (trap, grime, raggae, funk, soul, etc) şi ceva talk show-uri. Până una alta, mâine lansăm primul episod din Sezonul 3, vă invit să fiți alături de noi şi sper să vă placă tot ce v-am pregătit!

 Audiție plăcută!