Leasa Dragos va lansa in curand videoclipul oficial al piesei „Diferente„, piesa in care se regasesc 100% toti cei care si-au trait copilaria in afara generatiei USB. Dupa cum v-am spus si aici, RadioONMusic.ro a pregatit si un interviu cu artistul, pentru a afla mai multe despre el si viitorul sau, dar in special despre lansarea videoclipului.

mSc: Salut Leasa Dragos, bine te-am gasit pe RadioONMusic.ro.

Leasa Dragos: Salutare!

mSc: De curand ai filmat videoclipul piesei „Diferente”, care a facut furori pe youtube, cu peste 800 de mii de vizualizari. De ce atat de tarziu acest videoclip ? Totusi piesa este publicata prin ianuarie 2008.

Leasa Dragos: Piesa este pe internet inca din 2006, dar in 2008 a devenit cunoscuta. In 2010 poate ca este momentul potrivit sa aiba si un videoclip pe masura.

mSc: Si totusi, chiar daca este postat de ceva timp, ai aproape un milion de
vizualizari. Te asteptai la acest numar ?

Leasa Dragos: Da. Ma asteptam. La fel cum ma astept si acum sa ia o amploare si mai mare.

mSc: Spune-ne putin despre structura videoclipului, care este deocamdata instagiul montajului. Unde au avut loc filmarile ? Cine s-a ocupat deregizarea lui ? Si cine va mai aparea alaturi de tine in el ?

Leasa Dragos: Luni sau marti e gata montajul. Am filmat in 4 locatii: in fata unei scari, in spatele blocului, in parc si intr-un apartament. Claudiu Puscau este cel care a regizat videoclipul, acelasi cu care am lucrat si pentru videoclipul imnului Radio 3net, iar in el mai apar 6 copii, Rappa si Irina… (continuare…)

mSc: Ai o data aproximativa de lansare a clipului ?

Leasa Dragos: Dupa 1 septembrie.

mSc: Piesa ta a fost Neatza cu Razvan si Dani, unde te-au confundat surprinzator cu Bitza. De ce crezi ca a spus la sfarsit „Faceti si voi ceva…sa deveniti mai celebri” ?

Leasa Dragos: E sfatul care m-a convins sa fac videoclip acestei piese. Eu l-am perceput asftel: trebuie sa fac ceva pentru ca toata lumea sa stie ca Leasa Dragos canta aceasta piesa. Pana acum multi dintre ei spun ca piesa despre copilarie este cantata de Leasa Dragos. Oricum mi-a placut si c-a spus „mai celebri” Inseamna ca sunt celebru deja, dar ca merit mai mult.

mSc: Crezi ca stilul tau este pe acelasi film cu al lui Bitza ? Te intreb si pe tine, pentru ca mie nu mi se pare.

Leasa Dragos: Nu are nicio legatura ceea ce fac eu cu ceea ce face Bitza. Singurul lucru pe care-l avem in comun este faptul ca suntem amandoi raraiti.

mSc: Cam toti artistii care urmeaza sa lanseze un videoclip si sunt la un interviu, intampina intrebarea asta care tin sa ti-o adresez si eu tie. Va ajunge videoclipul „Diferente”, la TV? Deoarece cred ca ar prinde foarte bine tuturor varstelor, nu doar ascultatorilor hip hop si multi s-ar regasi in versurile tale.

Leasa Dragos: Asta a fost scopul cu care l-am facut. Sa ajunga pe TV. Acum depinde de mai multe lucruri. Vom vedea ce va fi.

mSc: Cum ai putea caracteriza copilaria unui copil din ziua de astazi ?

Leasa Dragos: Sa-ti spun o intamplare de la filmari. S-a filmat o faza cu o ciocolata. Dupa ce s-a zis „stop”, copiii au aruncat jumatate de ciocolata. Copiii de azi nu mai gasesc bucurie in lucrurile simple.

mSc: Tie dor de un „Lapte gros” ?

Leasa Dragos: Sincer sa fiu nu prea.

mSc: Daca ai putea schimba ceva in mentalitatea oamenilor din ziua de astazi, ce ai schimba ?

Leasa Dragos: Mi-as dori sa invete sa ierte, nu numai sa ceara iertare si sa fie corecti cu cei din jur. Sa nu uite faptele bune care li se fac si la randul lor sa procedeze la fel cu ceilalti.

mSc: Revenind putin la muzica, cum stai cu vanzarile ultimului tau album (L.P.) „Contradictoriu”, care este in colaborare cu Rappa ?

Leasa Dragos: Albumul nu mai este momentan la vanzare, dar il vom re-edita cat de curand. Am fost foarte ocupati cu diferite chestii si nu ne-am mai putut ocupa de vanzari.

mSc: Pentru cei interesati, de unde il pot achizitiona ? Si la ce pret ?

Leasa Dragos: Cei interesati sa intre pe www.granatarecords.com. Acolo vor gasi informatiile necesare la momentul potrivit. Vor putea achizitiona in curand printre altele, atat „Contradictoriu”, cat si celelalte 3 albume ale noastre: Leasa Dragos – „Servicii de consultanta”, Rappa – „Ingeri cu coarne” si „Rapid 86”. De asemenea o sa facem si o editie limitata – Leasa Dragos – „Duelul Vedetelor”.

mSc: Ce urmeaza dupa lansarea videoclipului ?

Leasa Dragos: Sincer sa fiu, habar n-am. Dar totul va iesi mult mai bine ca pana acum…Am eu asa o presimtire.

mSc: Multi ascultatori ai tai, vor dori sa vada raspunsul acesta. Pregatesti o noua piesa pentru echipa Rapid Bucuresti ? Daca da, cand sa se astepte ?

Leasa Dragos: Pe 1 Decembrie lansam albumul „Rapid e Romania, Romania e Rapid”. Urmatoarea piesa pentru Rapid se numeste „Unica noastra comoara”. Tot de pe www.granatarecords.com va putea fi downloadata atunci cand va fi gata.

mSc: Cand urmatorul concert ? Sau chiar, urmatoarele concerte ?

Leasa Dragos: Cand o sa ni se propuna (mie si lui Rappa). Cei interesati pot gasi numerele noastre de telefon pe site-ul nostru.

mSc: Ce piese recomanzi vizitatorilor nostri, sa nu le lipseasca din playlist ?

Leasa Dragos: Tot ce-am scos eu si Rappa pana in prezent.

mSc: Cateva cuvinte de incheiere vizitatorilor RadioONMusic.ro si ascultatorilor tai.

Leasa Dragos: Toate cele bune si mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv!!!