Lil Freek: Salut Mitza, bine te-am gasit pe RadioONMusic.ro si iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea.

Mitza: Salut.

Lil Freek: Cand ai intrat in „lumea hip-hop-ului” si ce te-a determinat sa faci asta?

Mitza: In 2004, asa m-am apucat si iti dai seama ce faceam eu atunci..din pacate am vazut ca sunt niste piese pe net ce nu ma ajuta deloc, ce m-a determinat ascultand si dupa din instinct cred.

Lil Freek: In 2008 ati lansat primul vostru album (Street cd). Care au fost reactiile atat in Calarasi cat si in tara?

Mitza: Nu stiu ce reactii au fost in Calarasi, dar in general reactiile au fost peste asteptarile noastre si acum aud piesle prin diferite locuri unde chiar nu ma asteptam.

Lil Freek: Cum a fost primul concert Estradda? Cum au reactionat cei prezenti?

Mitza: Nu stiu daca pot spune concert, oricum tare, noi oriunde intram sincer faceam atmosfera si o sa vedeti nu peste mult timp chestii foarte tari, chiar daca intr-o alta formula.

Lil Freek: Tot in 2008 ati aparut la Urban Groove bine cunoscuta emisiune de hip-hop pe atunci difuzata pe U Tv prezentata de Brugner,cu m ati ajuns acolo?

Mitza: Ne-a sunat Cenzurah daca putem sa ne ducem, atata tot..nu cred ca asta e o chestie importanta, dar…

Lil Freek: In afara de bine cunoscutul single „Vorbeste Lumea”,pe Youtube ati mai avut succes si cu piesa „Bitch” prezenta si pe volumul 5 al compilatiei Ultimatum pentru arta.Cine va inspirat sa faceti piesa asta?

Mitza: La piesa ”Bitch” ne-a inspirat cocalarii din jurul nostru probabil si nu numai ”Vorbeste lumea” a prins, au prin toate, dar la diferite persoane.

Lil Freek: Pana acum nu ati avut nici un videoclip semnat Estradda noul album se va bucura de un videoclip sau mai multe?

Mitza: Un videoclip voi face, de mai multe nu pot spune nimic..asta depinde si te critici..ca la noi nu mai sunt ascultatori de hip hop, ci de critici, in care acel pusti muist spune ca nu-i place si asa zicea toata turma de pusti.

Lil Freek: Cand vei lansa noul album? Va fi si pe suport fizic?

Mitza: Anul viitor..da normal..sau poate imi dau pustii de mai sus bani,sa-mi fie mai usor si asa voi face 10 albume pe an, mai avem si probleme si nu numai problema cu muzica.

Lil Freek: Ce colaborari vei avea atat pe partea de productie cat si feat-uri?

Mitza: Singura colaborare pe partea de productie este cea cu fratele Subsemnatu, despre feat-uri mai tarziu.

Lil Freek: Vei avea concert de lansare in Calarasi sau ai ales alt oras?

Mitza: Voi anunta atunci iti dai seama..iti dai seama ca voi face ceva si in Calarasi.

Lil Freek: Unde te pot gasi si contacta ascultatorii tai ?

Mitza: [email protected]

Lil Freek: In final, ce parere ai despre portalul hip hop RadioONMusic.ro ? Plus un mesaj pentru vizitatorii nostri.

Mitza: Cum in ziua de azi asta ar fii singura cale, adica ma refer online..ma bucur ca mai sunt oamneni ce incearca sa promoveze. Ii salut si sa fie pregatiti ptr noul album Estradda.