Acest episod debuteaza in forta cu un invitat al carui nume a ajuns pe buzele a milioane de oameni. Krem, proaspat concurent si la „Romanii au talent” a „bagat o bucata” direct din culisele unui concert care a avut loc de curand in Club Wings.

Dupa „incalzirea” muzicala, Byga, Phila, Rashid si DJ Hash aduc din Craiova vesti si detalii despre viitorul lor album. Baietii povestesc si despre viitoarele articole vestimentare marca C.I.A.. Spre finalul interviului, va oferim o mostra a concertului din Bucuresti, care a incheiat mini-turneul “”Rock’N’Raw„.

Pacien2 iese din anonimat printr-un interviu si un freestyle ce ocupa rubrica Anonimatia. Fostul membru al trupelor Secta si ArcA „da” in premiera piesa „Date-n [email protected]#t”.

Artistul din Backstage de astazi a lucrat cu Cedry2k, Puya, DOC, Don Baxter si altii. A produs instrumentale si a devenit cunoscut sub numele Danez Voicecutz. Maidan va vorbi despre ce implica productia in rap, dar si despre proiectele la care lucreaza la AHM Production.
La sfarsit de aprilie si in prag de 1 mai, va aducem cele mai MARPHA nume din HIP-HOP.