Emisiunea Marpha Hip-Hop a ajuns astazi la episodul cu numarul 8 din sezonul 3. Invitatii acestui episod sunt East Roots, O.N. si Daniel Lupu. Puteti gasi emisiunea si mai multe detalii putin mai jos astfel ca va dorim vizionare placuta!

In aceasta editie va aducem direct din studio-uri in casele voastre, trei invitati pe masura. Tonik Obiektiv si Angeles dezvaluie secretele a trei invitati pregatiti sa va surprinda.

In prima parte a emisiunii, cinci din cei sapte membri ai trupei East Roots se vor destainui in legatura cu albumul pe care il au in lucru. Ei povestesc despre material, dar si despre cum il vor promova. Va putem oferi un indiciu: doua turnee nationale. Materialul se incheie cu interpretarea unplugged a piesei “Me no work for the system”.

Angeles “fura” microfonul in rubrica “Anonimatia” si il ia la intrebari pe ON, zis si “Omul Necunoscut”. Rapperul imparte cate putin din “Drumul spre casa” si ofera un freestyle ce reflecta “Muzica strazii”.

“Artisti din backstage” sunt, de aceasta data, cei de la Junky Size Events. Reprezentantul brand-ului, Daniel Lupu, va vorbi despre cum e sa organizezi un concert rap si va anunta doua viitoare concerte, unul dintre ele inca nestiut.

Pentru cea de-a opta oara in acest sezon, va asteptam sa va bucurati de invitati MARPHA, asa cum doar HIP-HOP-ul stie sa dea!