NCTK

Sursă foto: facebook.com/nctk.rsk

 După cum bine știți, NCTK se află departe de tărâmurile țării noastre, mai precis în cel mai populat oraș din Statele Unite: New York. Odată cu plecarea sa, artistul respectiv ne-a prezentat, prin intermediul paginii sale de Facebook, o parte din întâmplările pe care le-a trăit în acea zonă urbană, datorită culturii hip-hop. Probabil că una dintre cele mai cunoscute astfel de întâmplări este înreigstrarea video pe care NCTK a denumit-o „Union Square NYC Cypher – Can you kick it? (NCTK & band)”, care poate fi vizionată și pe canalul său de YouTube.

 În prezent, Nucri Tika ne prezintă o nouă emisiune lansată în mediul online, a cărui nume este „Bed(stuy) Room Freestyles”. Se pare că emisiunea constă într-o sesiune de freestyle în cadrul căreia artistul român invită diferiți MC’s din New York, prima ediție avându-l în prim-plan pe Benjy B, membru al Dope Rebels.

 Spre fericirea noastră, NCTK a lansat și prima parte a celui de-al doilea episod al acestei emisiuni, ce îi are ca invitați pe alți doi membri ai Dope Rebels, și anume Akinyemi și Slyy Cooper, dar și pe Maassai, care activează în mod independent.

 Totodată, țin să vă aduc la cunoștință faptul că invitatul primei ediții a emisiunii „Bed(stuy)Room Freestyles” a lansat o nouă piesă, ce se intitulează „Ready For The Shit”. Aceasta poate fi ascultată aici. De asemenea, se pare că și invitații celui de-al doilea episod vor beneficia de o nouă piesă, despre care urmează să scriem în momentul în care aceasta va fi lansată pe internet. Până atunci, vă doresc vizionare și audiție plăcută!