Phunk B & gAZAh

 „Calea Șarpelui” este un nou album apărut în underground-ul românesc, lansat de către Phunk B & gAZAh pe parcursul zilei de astăzi, 1 decembrie. După spusele lui Phunk B, acesta însumează activitatea ultimilor doi ani și se orientează către ascultători din toate sferele sociale.

 Piesele care-l alcătuiesc au fost produse de către gAZAh, interpretarea vocală a acestora revenindu-i lui Phunk B, dar și celor patru invitați: Bean MC, Diana Brașov, Macanache și El Nino. Cel care s-a ocupat de mix/master-ul pieselor sus-menționate este NCTK, iar de artwork-ul materialului – Alexandru Sinc. Ordinea lor este următoarea:

01. Noroi și nori feat. Bean MC

02. Creația feat. Diana Brașov

03. Mersul șarpelui

04. Mă pricep feat. Macanache

05. Elefant

06. Căpitanul

07. A S H D feat. El Nino

08. Geometrie sacră

09. Răsplata feat. Diana Brașov

 Întreg materialul poate fi ascultat pe YouTube, urmând să beneficieze și de concerte de lansare prin mai multe orașe ale țării, primele trei fiind Ploiești, Galați și Craiova. Tot pe YouTube se găsește și videoclipul realizat piesei intitulate „Mă pricep”, care a fost lansată anterior de către artiști.

 Existența unor exemplare fizice ale albumului „Calea Șarpelui” este un lucru pe care nu îl cunoaștem încă, iar posibilitatea achiziționării sale nu a fost încă anunțată de către cei doi artiști, așa că până la noi informații, vă invit să îl ascultați, dorindu-vă audiție plăcută!