As incepe prin a spune ca acest concert din Brasov, a fost mult mai tare decat lansarea propriu zisa din Bucuresti, datorita faptului ca oamenii au venit deja cu lectia invatata, cu chef de distractie si de manifestare si bineinteles, cu multa voie buna.

Desi spatiul clubului Trippin a fost unul foarte “restrans”, oamenii prezenti, aproximativ 450 la numar, nu s-au simtit deloc stanjeniti, din contra, au demonstrat ca se pot distra pe muzica pusa de DJ DubDrey, Roland Tupeu (care tin sa mentionez ca este B-Boy, dar pune muzica de exceptie) si deja cunoscutul DJ Grigo.

In deschiderea evenimentului, Romem (ex Beast Sounds)  si Nanu din Toplita, au incendiat atmosfera pregatindu-i pe oameni de intrarea lui Cedry2k si Carbon pe scena.

Am aflat cu aceasta ocazie ca Nanu pregateste vertiginous materialul sau cu denumirea de “Linistea dinaintea furtunii”, iar omul Romem a incantat urechile cu cateva bucati de pe “proaspatul” material “Scrisori Audio, lansam in premiera pe RadioONMusic.ro.

In momentul intrarii lui Cedry2k pe scena, acompaniat de Carbon si DJ Grigo, oamenii au izbucnit in rafale de zgomote si aplauze, iar piese precum “Ultimul Ceas”, “Alchimia Luminii”, “Singura sansa”, “Introspectii” sau “Clipa Schimbarii” nu puteau lipsi din playlist.

Pe parcursul intregului concert, ne-am adus aminte de asemenea ca si omul Carbon, urmeaza pe 20 mai la Silver Church in Bucuresti, sa lanseze urmatorul sau material “Catharsis”.

Cedry2k a facut un show de zile mari, cum era de asteptat, iar modul sau de a relationa cu publicul a fost unul uimitor.

Spre finalul concertului, o galerie de oameni s-au adunat intr-un colt, aclamandu-l si cantandu-i din suflet La Multi Ani!

Mai jos, puteti urmari poze de la eveniment si de asemenea, multumim Monicai pentru poze, iar vizavi de album, va recomand cu maxima caldura, daca nu ati facut-o deja, sa sustineti munca artistului, cumparand “Clipa Schimbarii” de pe HHK Shop la pretul de 25 ron + taxe postale. Dau garantia personala ca merita toti banii!