theJam

 După o perioadă de pauză, seria de evenimente theJam revine, continuând cu unul nou, care va avea loc în luna decembrie a acestui an. Ediția cu numărul #6 theJam se va desfășura în orașul București, locația de la care a și pornit. De menționat este faptul că alte ediții s-au desfășurat în Vama Veche, Brașov, Iași, Timișoara.

 Nimeni Altu’ este un artist ce pare a fi „compatibil” cu organizatorii acestor evenimente, întrucât va concerta și în cadrul acestei ediții, MC-ul fiind prezent și pe scena din Colectiv, unde a avut loc primul eveniment de acest fel, în 2015. El alături de Keri și invitații lor vor lansa albumul „Franjuri”, pe care l-au realizat împreună.

 Alți artiști care vor urca pe scena din Quantic sunt membrii binecunoscutei trupe The Psycho Realm, care se află într-un turneu aniversar, Dedey, DJ Oldskull și DJ Lexi.

 Evenimentul va avea loc în clubul bucureștean Quantic, pe data de 10 decembrie, începând cu ora 22:00. Biletele care permit accesul în cadrul acestuia au fost puse în vânzare. Ele pot fi achiziționate de pe myticket.ro și alte două puncte fizice din București: Libraria Mihai Eminescu și Magazinul Muzica pentru prețul de 45 de lei.

 Răspândiți vestea printre iubitorii de muzică rap și distracție plăcută alături de această comunitate la această ediție theJam!