Si pentru ca nu am promovat o scurta perioada de timp, astazi revenim cu NAITu’, pe care l-am mai avut pe site-ul nostru cu piesa „Impamantenit„, ce a fost lansata anul trecut. De putin timp artistul a lansat videoclipul piesei „decarTare„, ce este produsa de Omu Gnom, iar mix/master-ul este realizat de Angeles.

Asadar, va asteptam cu reactiile voastre pozitive sau negative, dar dupa cum se prezinta NAITu’, cu siguranta feedback-ul va fi plin de pareri bune. Mai jos cateva cuvinte de la NAITu’ pentru RadioONMusic.ro.

Acum vre-un an, „Împământenit” a scos ţeasta la lumina zilei. A fost prima piesă unde m-am întâlnit cu Gnom în calitate de om şi producător. Chiar sunt două calităţi. Mă mai întâlnisem cu el şi în raport mc – ascultător, cu concluzii asemănătoare. Mi-a plăcut, atunci, ce a ieşit şi chit că s-a mişcat anevoios toată treaba, azi se poate trage cu ochiul la teaser-ul piesei „decarTare”. În legătură cu materialul de faţă, lucrurile sunt clare şi au venit de la sine, Gnom ocupându-se magistral, cum era normal, şi de această dată de beat. Angeles m-a chemat la MixTimeLab, şi-a centrat scaunul şi a finisat sunetul, iar omul meu Claudiu Popescu a captat subiectiv prin obiectiv pentru ca sunetul sa primească şi un corespondent pentru retină. Eu nu pot decât să fiu împlinit că am ocazia să împărtăşesc acest material cu voi.