2012 vine cu o noua editie, iar site-ul nostru va participa la 3 categorii unde a fost inscris de noi si avem nevoie de voturile voastre, plus inca 4 categorii jurizate unde am fost inscrisi probabil de vizitatorii nostri.:

Personal & Infotainment – Blog colectiv
Personal & Infotainment – Blog de muzica
Personal & Infotainment – Cel mai popular blog

Profesional – Blog de jurnalist
Comunicare si Social Media – Cont de twitter
Comunicare si Social Media – Pagina de facebook
Comunicare si Social Media – Campanie social media

Roblogfest este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului in ceea ce priveste bloggingul in particular sau comunitatea de internet din Romania in general. Singura competitie nationala care premiaza excelenta din blogosfera – popularitatea, profesionismul sau modul de folosire a mediului din jurul unui blog. Prima editie a avut loc in 2006 din initiativa lui Dragos Novac cu scopul coagularii comunitatii bloggerilor din Romania.

Dupa cum v-am obisnuit si anul trecut, am detailat putin notiunea de RoBlogFest, iar acum trebuie sa stiti ca prima runda de votare este intre data de 22 si 27 martie 2012, iar a doua perioada de votare (Finala), va fi intre data de 29 martie si 3 aprilie 2012. Noi speram ca si in anul precedent, sa ajungem in finala la toate categoriile unde suntem inscrisi si desigur sa si castigam una dintre ele sau mai multe.

RadioONMusic.ro se indreapta spre al treilea an in online, iar din prima zi si pana astazi, ne-am dorit ca acest site sa fie primul deschis, atunci cand deschide-ti browser-ul, doarece stirile noastre va tin la curent cu toate detaliile legate de muzica noastra, dar si cea internationala. Pana in prezent, credem ca nu v-am dezamagit, iar daca am facut-o, ne cerem scuze pentru discomfort. Anul trecut site-ul nostru a primit primul update, iar versiunea 1 al site-ului este in prezent accesibila, dar prin munca noastra si un efort considerabil, in primavara aceasta vom termina versiunea a 2-a al site-ului, performantele sale fiind mult mai practice pentru voi, vizitatorii nostri. Cu siguranta navigarea pe RadioONMusic.ro, va fi mult mai placuta.

Daca site-ul va intra in finala, vom pune la bataie cateva premii pentru voi si speram sa ne ajutati sa fim castigatori!

Asadar, voteaza RadioONMusic.ro, fii alaturi de noi!

VOTEZI la roblogfest 2012